Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
Az anker motion boom után gondolkodom még egy Bluetoothos hangszórón
Kollégám hozott melóhelyre be egy kis jbl clip 4-et, tetszik hogy kis helyen elfér, melóban tudjuk ide oda tenni, hangzása is viszonylag jobb, van valami megfelelője ennek is más gyártónál ami kedvezőbb?
sokallom ezeket a jbl hangszórókat, nem azért mert fillérb*szó vagyok csak hát na, szerintem kicsit túl vannak tolva, azt hittem valami 10-15 körül vette mert hogy kicsi meg minden, aztán mikor mondta hogy 25 hát mondom oké, ennyiért biztos nem kell azért 
Van esetleg valami ajánlat ilyen kisebb méretre is mint ahogy ajánlottátok nekem az ankert is a nagyobb jbl-ek ellen?Köszönöm nektek

Új hozzászólás Aktív témák
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- G.Skill Ripjaws S5 32GB 2x16gb kit 6400mhz CL32!! GARI: 2026.06.-ig.Alacsony profilú,hütőbordás!
- WD 480GB Greene SN350 (WDS480G2G0C) M.2 2280 NVMe PCI-E3.0 x4 SSD
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
sokallom ezeket a jbl hangszórókat, nem azért mert fillérb*szó vagyok csak hát na, szerintem kicsit túl vannak tolva, azt hittem valami 10-15 körül vette mert hogy kicsi meg minden, aztán mikor mondta hogy 25 hát mondom oké, ennyiért biztos nem kell azért