Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Sziasztok,
LG XBOOM 360 RP4G most akciós Euronics-nél, én adok neki egy esélyt. Van egy Samsung MX-ST50B itthon, ami baromi jó, nem bántam meg, viszont nem használom ki, kicsit overkill, mind hangra, mind méretre, eggyel kisebb is elég lenne. Kíváncsi vagyok az LG-re, megjelenés bejön, hangulatvilágítás szintén, kicsit jobban menne a dolgozószobámba, mint a Samsung.
Bónusz: nemrég beszereztem egy Huawei Sound-ot, nagyon tetszett a külseje (HK Aura Studio 3 is nagyon bejön, és igencsak hajaz rá), plusz legtöbb tesztben nagyon dicsérték a hangját is. Gyerekek, brutál jó cucc, olyan hang jön ki ebből a 2,2 kilós csuporból, hogy beszabehu. Kár, hogy már nincs meg az Onyx 7 meg a Go Play, most jó lenne face-to-face összehasonlítani azokkal is.
Szóval kíváncsi vagyok, hogy az LG hogyan viszonyul a két fenti hangszóróhoz, méret alapján a kettő közé várnám, de egyrészt a kis' Huawei méretét meghazudtolóan szól, másrészt amiket hallottam kisebb LG hangszórók, azok nem győztek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi