Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Rég jártam már itt a topikban.
2017 nyarán rendeltem még akkori 140eur-ért, ingyen szállítással Amazon-ról a Dockin D Fine-omat és gondoltam megírom ide, hogy igazi hű, kiképzést bíró, remek hangszóró ez. 🙂Mindenes hangszóróként üzemel nálam, ami azt jelenti, hogy mikor udvarban vagyok huzamosabban, szinte mindig használom, csináljak közben bármiféle tevékenységet is. Persze azért igyekszem vigyázni rá, hogy pl túlzott port ne kapjon, inkább csak enyhébbet. Itt-ott horpadások is vannak már szegény rácsjain, valaholnkia zománcfesték is, sarkok sem olyanok már, mint új korában természetesen.
Viszont a hangja az nem tompult vagy torzult semmit sem, szerintem még az akksi is kb ugyanúgy bírhatja, szóval belcsínre teljesen toppon van még, életem egyik legjobb vására volt ez a cucc. 🙂
Kispéciztem neki korábban egy retro fali konyhaszekrénykét, idén csak is abban használtam (esztétikailag rendbe szeretném majd hozni, csak idő kéne rá).
Azért jó ebben használni, mert sokkal öblösebb a hangja, valamint jobban irányítható is, hogy merre szóljon. A szomszédok miatt is jó, hogy ők kevesebbet, én meg többet hallok. 😁Szóval abszolút ajánlott hangszóró a részemről! 👍
Dockin D Fine 2 meg köszönöm, de annyi pénzért nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- BMW topik
- Projektor topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- Intel Core i7 10700/RTX3060/16Gb ram/256Gb SSD
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD IPS
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3594
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest