Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Rég jártam már itt a topikban.
2017 nyarán rendeltem még akkori 140eur-ért, ingyen szállítással Amazon-ról a Dockin D Fine-omat és gondoltam megírom ide, hogy igazi hű, kiképzést bíró, remek hangszóró ez. 🙂Mindenes hangszóróként üzemel nálam, ami azt jelenti, hogy mikor udvarban vagyok huzamosabban, szinte mindig használom, csináljak közben bármiféle tevékenységet is. Persze azért igyekszem vigyázni rá, hogy pl túlzott port ne kapjon, inkább csak enyhébbet. Itt-ott horpadások is vannak már szegény rácsjain, valaholnkia zománcfesték is, sarkok sem olyanok már, mint új korában természetesen.
Viszont a hangja az nem tompult vagy torzult semmit sem, szerintem még az akksi is kb ugyanúgy bírhatja, szóval belcsínre teljesen toppon van még, életem egyik legjobb vására volt ez a cucc. 🙂
Kispéciztem neki korábban egy retro fali konyhaszekrénykét, idén csak is abban használtam (esztétikailag rendbe szeretném majd hozni, csak idő kéne rá).
Azért jó ebben használni, mert sokkal öblösebb a hangja, valamint jobban irányítható is, hogy merre szóljon. A szomszédok miatt is jó, hogy ők kevesebbet, én meg többet hallok. 😁Szóval abszolút ajánlott hangszóró a részemről! 👍
Dockin D Fine 2 meg köszönöm, de annyi pénzért nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- OTP Bank topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Synology NAS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest