- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Rég jártam már itt a topikban.
2017 nyarán rendeltem még akkori 140eur-ért, ingyen szállítással Amazon-ról a Dockin D Fine-omat és gondoltam megírom ide, hogy igazi hű, kiképzést bíró, remek hangszóró ez. 🙂Mindenes hangszóróként üzemel nálam, ami azt jelenti, hogy mikor udvarban vagyok huzamosabban, szinte mindig használom, csináljak közben bármiféle tevékenységet is. Persze azért igyekszem vigyázni rá, hogy pl túlzott port ne kapjon, inkább csak enyhébbet. Itt-ott horpadások is vannak már szegény rácsjain, valaholnkia zománcfesték is, sarkok sem olyanok már, mint új korában természetesen.
Viszont a hangja az nem tompult vagy torzult semmit sem, szerintem még az akksi is kb ugyanúgy bírhatja, szóval belcsínre teljesen toppon van még, életem egyik legjobb vására volt ez a cucc. 🙂
Kispéciztem neki korábban egy retro fali konyhaszekrénykét, idén csak is abban használtam (esztétikailag rendbe szeretném majd hozni, csak idő kéne rá).
Azért jó ebben használni, mert sokkal öblösebb a hangja, valamint jobban irányítható is, hogy merre szóljon. A szomszédok miatt is jó, hogy ők kevesebbet, én meg többet hallok. 😁Szóval abszolút ajánlott hangszóró a részemről! 👍
Dockin D Fine 2 meg köszönöm, de annyi pénzért nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest