Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
+1 Az biztos valóban nagyon jó kis hangszóró!
Ha kell hangos, akku jól birja és ha vigyázok rá az ember sokáig kiszólgálja azembert.
Igaz az enyém még csak most lesz 1 éves, de én se bántam meg a vásárlást. Igy hogy 3 évvel később irtál, az is kiderül valóban tartos termékeket gyárt a Dockin.
Sajnos a JBL Xtreme 1 volt a Dockin Konkurenciája, de az sokszor küzdött akku problémákkal.
Azért a Dockin akkuja is cserélhető majd idővel ha véletlen elromolni, 3X18650-es cella hatja, és nem drágaság már az a mai világban.
Én is meglepődtem 50-70% hangerőn milyen sokáig birja, több órán lazán el zenél vele az ember elég hangosan.
Én is egyetértek a D FIne 2 már sokkal drágább lett 199 euro, annyit már nekem se érne meg mert nem lett az annyival jobb.
Nagyobb az akku, meg hát jött is vele a bluetooth 5.0, na meg gomb vezérléssel van 3 equ beállitás. Nyilván azért nem is veszik olyan sokan 200 euba, mert hát itthon is 62E már Xtreme 2-t vesz a 2 ember hazai garanciával.Talán még a D Fine + ami megérheti az árán, 2200 mah cella helyet 3000 cellával rendelkezik, 4.2 bluetooth és már a gombok is feketék.
Akcióban megérheti, de a hang és a külalak nem változott!Elég volna az eredeti D Fine-t kicsit ráncfelvarrani, szerintem manapság a 4.0 bluetooth valóban filléres tétel, aliexpressen is olcsón van bluetooth modul. Aki ért hozzá házileg is beforasztja, ugraded version!
Új hozzászólás Aktív témák
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest