Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Oké, de egy dán nem tud a magyar piacra tervezni, mert nem hiszi el hogy valaki nem akar áldozni a dizájnra, anyagokra, északi szemmel ízléses borításra és rengeteg színválasztékra.
Sajnálom én is hogy kampec lett nekik (ha tényleg így van), de azt sokkal jobban sajnálom hogy nem gyártanak 5" alatti lcd mérettel flagship kamerás és processzoros mobiltelefont. Tehát nálam nincs akkora prioritása egy nyamvadt hordozható hangszórónak, még akkor sem ha többet költök rá. Abban biztos vagyok hogy az én Vifám még jó ideig ki fog szolgálni, utána pedig majd lesz valami más jó minőségű hangzást biztosító cucc helyette. Ha más nem, szét fogok nézni a Sal hangfalak között alaposabban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest