- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Persze bármibe lehet akkut cserélni, némi hozzá értéssel.
Én is elkezdtem otthon tanulgatni és netten láttotakból.
Egy Charge 2+ tavaly támasztottam fel. Kicsit kokány megoldás, itt nem csak akkut kellet cserélni. Hanem egy olcsó kinai 80 ft-os töltő elektronikát is beforasztottam. A töltés része se volt jó, most meg ha a akku elöregszik. Egyszerüen belepatintok egy másik 18650-es cellát és igy időtálló/javitható.
"ideális lenne ez a laptop szerű felépítés." +1 ennek én is örülnék. De a gyártoknak is el kéne magyarázniSajnos a tervezett elavulás végett nem is figyelnek erre a gyártok. A Charge 2+ például egy mukott nem szól ha akku nélkül kapcsolom be.
Szóval annyira nem nehéz kicserélni
Sajnos a JBL is úgy van vele az adott időre kiadd egy hangszórót, aztán hogy azzal mi lesz 5 év múlva már senkit se érdekel
Egyik haverom 2015-ben 55E forintért vásárolta a Charge 2+. Jó hangszóró tény, de hogy ennyit nem ér az holt biztos
Dockin mellet használom ha a hordozhatóság is számit, amúgy teljesen korrekt a hangjaA Dockin is ahogy észrevettem hiába használja az ember töltöről, attól függetlenül az akkuból nyeri az energiát. Igy nem szabad folyamatosan sokat töltön hagyni, mert gyilkolja a cellákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Telekom mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest