Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
Egy BlitzWolf BW-F4 em van, de rákeresve nem találok aksi cseréről semmit. mondjuk az usd csatlakozója is kicsit kontaktos már... Gondolod, hogy lehetne cserélni mégis?
Meg tudtok olyan konkrét típust ajánlani, ahol ez a cserélhetőség megoldott és árérték arányban jó vételnek számít?
Cyborg: laptopoknál ha hálózatról megy, akkor nem használja az aksit. Szerintem ez nagyon jó megoldás. Mert sokszor igazából megoldható lenne, hogy rádugjam hálózatra. Ahogy én használom az általában lakáson belül van, hogy ne kelljen külön hangfal egyes helységekben pl konyha. Néhányszor jön jól egy évben csak, hogy viszem máshova. Szóval ilyen használatra szerintem ideális lenne ez a laptop szerű felépítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Letshuoer S12 PRO 14,8 mm planár IEM fülhallgató (bontatlan)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / 16GB DDR4 / RX 6600XT 8GB / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung odyssey neog8 4k240hz 2hón híján 3 év oázis garancia pixel garancia ill. premium kalibrálás
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi