- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Köszi nektek, a JBL-t sikerült meghallgatnom Győrben az Extremeaudio-nál, hát őszinte leszek, engem nem győzött meg. Melléraktunk egy Klipsch Groove egységet is, ami pontosan fele annyiba kerül most, óriási különbséget én nem hallottam közöttük, pedig ez egy fizikailag is kisebb termék, ráadásul hifiszobában hallgattam őket.
Filmezéshez pl. abszolút hibátlan volt a JBL, klasszikus zene is szépen szólt, de egy picit zúzósabb zene dinamikája, basszusa abszolút nem jött át. Mondjuk a mélyhanggal gondolom az összes hasonló kompakt mobil BT-s egység küzd.. Vagy lehet túl nagyok az elvárásaim a kis autó hifis u-Dimenson rendszerem után.Noh mindegy, körbejárom még a témát és meghallgatok még párat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Pavilion 15-ec2057ur 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Corsair RM750
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest