Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Köszi nektek, a JBL-t sikerült meghallgatnom Győrben az Extremeaudio-nál, hát őszinte leszek, engem nem győzött meg. Melléraktunk egy Klipsch Groove egységet is, ami pontosan fele annyiba kerül most, óriási különbséget én nem hallottam közöttük, pedig ez egy fizikailag is kisebb termék, ráadásul hifiszobában hallgattam őket.
Filmezéshez pl. abszolút hibátlan volt a JBL, klasszikus zene is szépen szólt, de egy picit zúzósabb zene dinamikája, basszusa abszolút nem jött át. Mondjuk a mélyhanggal gondolom az összes hasonló kompakt mobil BT-s egység küzd.. Vagy lehet túl nagyok az elvárásaim a kis autó hifis u-Dimenson rendszerem után.Noh mindegy, körbejárom még a témát és meghallgatok még párat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3994, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest