- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Krill77 #3855 üzenetére
18E volt!
Hát már meguntam a hangját, kipróbálnák másabb hangcuccot is
Majd egyszer beruházzok egy Dockin D fine-ra vagy Doss Sound Xl-re. De nem tudok amazonról rendelni így marad a magyar kiszállításos verzió.Ez a Tronsmart T6 a leírtak és vélemények alapján jól szól, és azért kisebb könnyeben hordozható.
Még gondolkozok, azért lassan itt a jó idő. Ezt a Onbeat 500-at se igazán jó hordozniÚgy terveztem lesz két hangszóróm, egy nagyobb ha kell a jobb hangminőség és nagyobb hangerő.
Meg egy kisebb amit azért kerékpározás esetén is könnyedén magammal vihetek ( Headsettel kerékpározni elégé életveszélyes, már kétszer majdnem megjártam) Így marad a Bluetooth hangszóró. Úgy legalább hallom ha jön valami. Persze nem max hangerőn,csak háttérzajnak.Nyáron úgy is csinálok a haverokkal bicikli túrát, azért oda jól jönne valami nem lehetetlen méretű. Ez a Tronsmart T6 meg fel akasztható a kormányra.
De majd meglátomHa el tudom adni nem rossz árba akkor megveszem a Tronsmartot
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest