Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
aaa nekem nem kell igaz nem volt még tribit termékem de én a boombox 4 et várom nekem a boombox 3 csalódás volt igazából (mai napig az) és most főleg hogy több gyártó felzárkózott várnék valami újat jbltől legalább egy Go3at hangminőségben megközelítő de annál erősebb valami csodát typec töltéssel
Nekem az volt a csalódás boombox 3 ba árából majdnem 4 darab uboom X kijött súlyra dupla akkora csak 220.ról lehetett tölteni és ha külcsínyeket nem nézem uboom X egy jobb hangfal hangja is jobb 70-80% fölött csak ordít a boombox közepet másik gáz része ami feltette nálam pontot hogy eladjam AC módban is alig alig bírta lépést tartani uboom X el a boombox persze előbbihez konnektor sem kell
szal nálam bb3 vs uboom x csatát earfun vitte
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Nintendo Switch
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
szal nálam bb3 vs uboom x csatát earfun vitte