Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dni
őstag
Sziasztok,
van egy Harman Kardon Onyx Studio 2-es és egy Denon Envaya mini hangfalam. Nem rég egy új helyre költöztem, így a hallgatási körülmények is változtak. Sajnos nem nagyon tudom úgy elhelyezni az Onyxot, hogy ne dügörögjenek a erősebb mély hangok a számok nagy részénél, és elfogadható helyen legyen a nappaliban.
Így az az ötletem támadt, hogy eladom a H/K-t és a Denont és vennék a kicsi hordozható és az otthoni helyett egy közepes méretű hordozható bt hangfalat.
Milyen hordozható hangfalat tudnátok ajánlani 50e ft környékén, ami jó szól? Nem szeretném, ha torzítana, dübörögne, de egy kicsit testesebb minősíébb hangra vágynék mint amit a Envaya mini tudott. Nem volna rossz, ha vízálló lenne, de nem szükséges feltétel. Szoktam nézni clavinetjunkie összehasonlítót, de már egy kicsit elvesztem a rengeteg lehetőség között. Nem gond, ha amazonról, vagy külföldről kellene beszereznem.Ami eddig szóbakerült nálam: Harman Kardon Onyx Studio mini, JBL Flip 4, Charge 3. Mi az amit érdmes volna még meghallgatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Interactive Brokers társalgó
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Eladó Gamer PC ASUS TUF GAMING B550M-E / Ryzen 5 5600X / RTX 3060 Ti XC3
- Eladó Gamer PC ASUS TUF GAMING B550M-E / Ryzen 5 5600X / EVGA RTX 3080 XC3
- Eladó Gamer PC ASRock B450M Pro4 / Ryzen 7 2700 / Gigabyte RTX 3070 Eagle
- Eladó Gamer PC ASUS ROG STRIX B450 / Ryzen 7 5700G / MSI RTX 3080 Suprim
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest