- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dni
őstag
Sziasztok,
van egy Harman Kardon Onyx Studio 2-es és egy Denon Envaya mini hangfalam. Nem rég egy új helyre költöztem, így a hallgatási körülmények is változtak. Sajnos nem nagyon tudom úgy elhelyezni az Onyxot, hogy ne dügörögjenek a erősebb mély hangok a számok nagy részénél, és elfogadható helyen legyen a nappaliban.
Így az az ötletem támadt, hogy eladom a H/K-t és a Denont és vennék a kicsi hordozható és az otthoni helyett egy közepes méretű hordozható bt hangfalat.
Milyen hordozható hangfalat tudnátok ajánlani 50e ft környékén, ami jó szól? Nem szeretném, ha torzítana, dübörögne, de egy kicsit testesebb minősíébb hangra vágynék mint amit a Envaya mini tudott. Nem volna rossz, ha vízálló lenne, de nem szükséges feltétel. Szoktam nézni clavinetjunkie összehasonlítót, de már egy kicsit elvesztem a rengeteg lehetőség között. Nem gond, ha amazonról, vagy külföldről kellene beszereznem.Ami eddig szóbakerült nálam: Harman Kardon Onyx Studio mini, JBL Flip 4, Charge 3. Mi az amit érdmes volna még meghallgatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Kuponkunyeráló
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Lopás útján fejlesztették ki az Apple Pay szolgáltatást?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 / Ryzen5 / 16gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Apple MacBook Air M2 2022 8GB RAM 500GB SSD
- Mac Mini M4 Pro 14c/20c/48GB/512SSD/3X Thunderbolt 5 + Logitech MX Key S bill
- Nux NDL-3 Hook Drum and Loop - dobgép és looper pedál
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest