Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

válasz gtx560unlock #19120 üzenetére

Nekem tegnap érkezett meg, semmi előjelet nem kaptam én se, akkor hívott csak a futár, amikor már háznál volt, természetesen senki sem volt otthon.

Mondta átadhatja-e a szomszédnak, de nem annyira közvetlen sajnos az egyetlen szomszédommal a kapcsolat, így inkább megkérdeztem merre halad majd vissza, mert amúgy ami település Vecsésnek útbaesik, pont útközbe esnék, ahol épp dolgoztam, de már nem is tudom kifogást mondott ellene, inkább megbeszéltük akkor, hogy -=óvatosan=- át tudja rakni a kerítésen, ami egyébként végülis megfelelt nekem, mert amúgy rendes környék és amúgy füves területre is le tudja -=helyezni=-.

Szóval ezt megbeszéltük, szép napot kívánva mosolyogva elköszöntünk és szerintem ugyanazzal a mosollyal az arcán, lendületből bebaszhatta a járda közepére az egészet, ami ha valóban úgy történhetett, örülök is, hogy nem láttam, mert képtelen lettem volna eldönteni, hogy abban a pillanatban sírtam volna vagy inkább ordítoztam volna egy jóízűt.

De szerencsére amúgy ki volt bélelve a doboz és ugyan az eredeti doboz is sérült picit, de maga a hangszóró teljesen sértetlen, így igyekszem elfelejteni az egészet és hálás vagyok, hogy 8 évente rendelek Amazonról. :D

Nekem is csummára volt sajnos amúgy merülve, az ilyenre pedig különösen háklis vagyok, mindent akkus dolgomat igyekszem kb 20-80% között tartani, ez az akksira figyelés ilyen betegség lehet nálam.
    Amúgy méretes és szép jószág valóban és élőben tényleg nem annyira kényesen sérülésveszélyes módon helyezkednek a passzívok a két oldalán, meg ez anyaghasználatra is olyan a Dockin-hoz képest, hogy kevésbé fogja gyűjteni a karcokat (igaz a Dockin az egy bentre szánt hangszóró eleve).

Írja az útmutató, hogy “első használat előtt töltse fel”, ez mondjuk tudtommal lítium akkuknál tökmindegy, az első töltés is nyugodtan lehet olyan, mint bárhanyadik.

Ennek ellenére végülis én feltöltöm, mert tervezem, hogy először 50 óra fehér zajt nyomatok vele “hallgatási” hangerőn és a papíron 30 óra üzemidő alapján elvileg akkor 1x kell majd töltőre tennem azidáig a hangszórót.
    Majd meglátom, de addig is köszi szépen a topiknak mégegyszer, hogy most ilyenem van! :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés