- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- skoda12: Webshopos átverések
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bullitz
aktív tag
Nekem fél órája hozta a uboom X-et a UPS, hívás és email nélkül.
Annyit tudtam a tracking miatt, hogy reggel 6:36-kor már Vecsésre beért a csomag.04.20.-án rendeltem vasárnap, 23.-án feldolgozták, feladták, ma 2 nappal később meg is jött.
Monoron lakom amúgy.Na és valamit a kütyüről is..
Meglepő mennyivel halkabb az összes Oluv által készített EQ.
Valóban szépen szólnak, de egy-két gyári preset is szerintem egész jól szól (ahhoz amit én hallgatok.)Azért be kellett gyorsan látnom, hogy köszönőviszonyban sincs a 10 éves LG 300W-os soundbarommal, de nyilván nem is erre vettem, hanem azért hogy ne kelljen azt folyton kihúznom és lecipelnem a mélyládával együtt a kertbe, aztán hosszabbítót keresni és bíbelődni vele, de nagy bulinál még mindig inkább azt fogom használni sem mint ezt.
Jól szól amúgy nagyon, van benne kakaó bár szerintem tökig tekerve kicsit már torzít.
Összehasonlítási alapom nincs, de emlékeim szerintem egy JBL Boombox többet ad, persze 3x annyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest