Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Gurulunk, WAZE?!
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Bullitz #19099 üzenetére
"Meglepő mennyivel halkabb ... "
Szerintem nem halkabb az (mondjuk én még 60% fölé nem tekertem, számomra szükségtelen volt eddig), csak más a hangerőgörbe. Alul sokkal több, és kisebb a hangerő "ugrás", épp azért, hogy ne csak üvöltetni lehessen.
" ... emlékeim szerintem egy JBL Boombox többet ad ... "
Nem tudom melyik Boombox-hoz volt szerencséd, de nekem az a tapasztalatom (igaz csak YT tesztek alapján), hogy azok csak egyféleképpen tudnak szólni. Olyan "boombox"-osan. Van persze, akinek semmi sem elég és neki beltérbe is "max bass" kell, de oda szerintem van az, ami már sok. Az X-ben én épp azt szeretem, hogy tud diszkréten, halkan, de kell dinamikával is szólni, és ha kell, akkor boombox-ként is megállja a helyét. Ja, és az ár, ahogy írod ...#19100 gtx560unlock
" ... ahány telefon annyi féle képen szól kb ... " – ezt nem értem. Te most milyen egyéni Eq.-ról beszélsz? Nem arról, amit az app-ban állítasz be? Annak onnantól kezdve marhára ugyanúgy kéne mindenen (is) szólnia.#19101 Dorian
Kezdj el játszani a custom EQ-val. Itt a topic-ban is osztottunk meg párat, de a Youtube-on rákeresve is vannak nagyon jó. A gyári preset-ek annyira "nem erősek".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Tőzsde és gazdaság
- Nagyrobogósok baráti topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Ingatlanos topic!
- Steam topic
- Androidos tablet topic
- Router gondok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest