Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bullitz

aktív tag

Sziasztok!

Most a Soundcore oldalán nagy akciók vannak, de eléggé le vagyok maradva a témában.
    Többnyire szabadtéri/kerti zenehallgatásra olykor-olykor egy kis megőrülésre mit ajánlanátok? Olvastam itt uBoom-ról is, ezekről nem sokat tudok.
    Samsung hangfalak nem jók?

Keret 30-80e környéke. (ha megoldható olcsón amit akarok király, ha nem akkor tudok nyújtózkodni, ezért írtam tág kereteket)
    Nyilván a JBL-ről hallottam a legtöbbet, de nincs kifejezett preferenciám, bár örülnék, ha évekig kiszolgálna, úgy tudom ebben azért a JBL elég erős. (ismerős mesélte, hogy elvesztették az extreme-t és másnap reggel a sárban találták meg volton, tökéletesen működött :D)

• Bullitz

aktív tag

Sziasztok!

Kertbe szeretnék egy hangszórót, első körben nyilván a JBL vonalon indultam el de olvasgattam korábban is a topicot és tudom, hogy vannak a kínai márkák egyre jobb minőségben.

Jelen állás szerint olyan 30-50 ezer körül mit ajánlanátok? szeretem a zenét és szeretem ha szépen szól, na most szkeptikus vagyok hogy ezt kültéren bármi is ennyi pénzért megvalósítja, így nagy elvárásom nincs. Ha nagyon bulizni akarunk mert úgy alakul akkor lehozom a 300 wattos LG-t így inkább csak a "lemegyünk a gyerekkel a kertbe, szóljon valami" vagy átjönnek a cimborák és sütögetés mellé kell valami de az se baj ha van benne tartalék ha felöntünk a garatra" felhasználásra kéne valami :)

Van realitása a dolognak vagy ne legyek lusta és cipeljem le a soundbart ? :D

Új hozzászólás Aktív témák