Hirdetés
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19027 üzenetére
Csak ez olyan érdekes de egybe szívatás is hogy bizonyos oldalak milyen árfolyamon váltják a forintot hogy valaminek olyan extrém ára lesz.
Ezt csinála a Dockin oldala is, más oldalról beléptem és írta euroba mondjuk 120 euro=50.000ft, mondom nem is rossz ár az Evoért.
Magyar címről át vált forintra, bumm 62.000ft. Én meg nézzek how -to?Amazonon is játszottam hogy ha átváltok eurorol dollára ugyan az lesz-e az ár?
Na ott nem működik ha Dollárba váltasz drágább lesz minden termék.
Tribit oldala is érdekes, nem értem ezek a nemzetközi boltok miért nem engedik váltani hogy mibe szeretnék fizetni? Mert hogy nekünk csak a forint játszik?
Nem feltétlen a Tribit hibája, nyilván oda adnák ők 104 USD mellet is csak a cég akive le szerződött még le húzza a vásárlókat pluszba. Azért a 414-es Dollár árfolyam mellet dollárontként 54 forintot keresnek, 1 vásárló esetén.
Nyilván így a Tribit Láva sokat romlik értéke, mikor nem rég írta a kollega aki eladta nekem a Dockint, hogy a Uboom X-t 43E forint értékbe sikerült megvásárolni (Ingyen szállítással)
50 euro fölött a mazon ingyen szállít, ez is egy jó dolog.
Így most ott vagyunk ahol a part szakad, Uboom X ez miatt is jobban megéri.
(Nem Politika, vagy eurora kellet volna jó pár éve át állni) És nem volna ilyen macera pénz váltásnál külföldröl vásárlás után). Hol van még mikor a euro 300 ft körül volt?40E alatt gyanusan jó ár lett volna az új Tribitért, aztán kiderült túl szép hogy igaz legyen.
-
válasz
<Adamsky> #19027 üzenetére
Ugye 8 éve szintén német Amazonról rendeltem a Dockin-omat, természetesen arról fogalmam sincs már, hogy melyik futárszolgálat hozta, de szerencsémre eléggé falun lakom és akkor írásod alapján ha UPS is lesz, nem feltétlenül lesz gondom. Úgy legyen.
Amúgy a 106,84 €-ra 44 142 Ft-ot foglalt le MasterCard alapú hitelkártya, majd meglátom a könyvelt összeg végül mennyi lesz, de elvileg mindenképpen megérte az Uboom X.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Netfone
- Battlefield 6
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest