Hirdetés
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: A kérdés...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: SISU A BOSSZÚ ÚTJA
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Wolfskin
üzenetére
"De ha a gyakorlat mást mutat... "
Mást
....szubjektív, de pl. nekem tetszik. Tény, hogy ha rátolod a falra vagy sarokban, de akár pl. kanapé stb. mellé/között, igazából bárhová ahol visszaverődik a hang, a leghatásosabb, de ha elég közel vagy hozzá akkor visszaverődés nélkül is nagyon hatásos.
(Tronsmart T6 Plus Upgraded és T6 Max)Nem tudom, hogy van megoldva de van bal és jobb csatorna, olyan mintha sztereó lenne
De ha TWS be is rakom őket akkor aztán rendesen megtöltik a teret
...pláne a Max.Érdekes hogy pl. a Max nál 4db magas van körbe, de a két csatorna nem a szemben levőkre van leosztva hanem egymás mellett. Nyilván így jobban elválik a két csatorna, van jobb és bal oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11" (2022) 128 GB + Apple Pencil!
- Galaxy S23+ 8/512 GB eladó
- Üzletből, garanciával, MSI Creator Z16 A12UET-039IT intel Core i7-12700H/16GB RAM/1TB SSD/RTX3060
- Denon AVR X2100W Magnat Vector 77 5.1 hangfalakkal
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
....szubjektív, de pl. nekem tetszik. Tény, hogy ha rátolod a falra vagy sarokban, de akár pl. kanapé stb. mellé/között, igazából bárhová ahol visszaverődik a hang, a leghatásosabb, de ha elég közel vagy hozzá akkor visszaverődés nélkül is nagyon hatásos.
De ha TWS be is rakom őket akkor aztán rendesen megtöltik a teret
...pláne a Max.