Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18
üzenetére
Milyen töltőd van? Mivel töltöd az X10-et (és gondolom az UBoom X-et)?
"Tegnap este 8 körül rá dugtam most reggel le vettem és csak 70 százalékig jutott."
Mennyiről indultál, ill. honnan tudod, hogy hány százalékon áll pontosan? App ugye nincs.#18356 rezy89
"Jön a basszusos rész, érezhetően csökkent a hangerőn és ez a hullamzás van végig."
Újkorában jó volt, majd egyik napról a másikra lett ilyen?
Most nézem, hogy neked ez a második ... adódik a kérdés, hogy mindkettő ezt csinálja?
... ha, nem, akkor mi a kérdés?
→ elromlott / hibás készülék#18360 SSlyTR
"Oluv féle app support-os csoda van rajta." – fain, jól működik? Ezzel vetted, vagy te henkölted rá?" ... valaki felhozta, hogy miert nincs elrejheto fogantyu a hangszorokon ... " – én voltam
Ez sem rossz, ami a Tronsmart S100-on van, de én ilyen sima lehajthatóra gondoltam, mint régen a magnókon.
Egyébként így külső design-ra (élőben még nem volt szerencsém megtapogatni egyiket sem) a Tronsmart-nak egész pofás hangszórói vannak. Design-ban sok Soundcore-t és az összes Earfun-t verik. A hangzás más tészta ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T (nem Redmi) 12/256-14 hó garancia-11 tok-11 fólia
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
→ elromlott / hibás készülék