- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- skoda12: Webshopos átverések
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bazsimano #18275 üzenetére
" ... garancia itt hogyan mukodik?" – Erafun-nál?
Nincs nagy tapasztalatom, de általában vagy visszautalják a pénzt, vagy szimplán küldenek egy másikat, ha tényleg bebizonyosodik, hogy rossz, vagy elromlott ...
Egyébként a Soundcore-nál is hasonló a helyzet. Én még olyanról nem hallottam, hogy vissza kellett volna postázni, és várni a "javításra"." ... honnan szallitjak?" – általában EU-s raktár.
Ha van raktáron, ill. nincs az extra szívás, mint amibe mi belefutottunk az UBoom X-nél, akkor viszonylag rövid idő alatt (1-1,5 hét).
Ha fontos, hogy megjöjjön karácsonyra, akkor én írnék nekik a helyedbe (rákérdeznék a készletre, ill. a szállításra).#18274 carl18
" ... nem gondoltam ez a méretkülönbség ilyen szint lépés hozz ... "
A "ház" mérete is sokat számít szerintem. És a passzív membránokról se feledkezz meg (azok is elég nagyok → plusz felület).
D Fine: én első pillanattól nem értem, hogy azon miért hátra került az a két "csenevész" membrán. Persze most csak úgy okoskodok, – mert nem vagyok mérnök, sose terveztem ilyet, – de én oldalra tettem volna két nagyobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest