Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Mit gondoltak lesz idén Uboom X szállítás?
Most azt néztem ha jön is akkor 3-4 hét ameddig ide ér egy konténer hajó.
Utána amazon feldolgozás és szállítás, ami szintén idő.Azért arra kíváncsi vagyok az átmeneti készlethiány meddig tart.
Már az első nap írta Oluv baj van eltűnt a készlet, szóval ha minden jól megy már elindult a készlet ide europába. Persze tudom várni kell, a kérdés meddig azért jó lenne karácsonyra megkapnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple MacBook Pro 16" 2021 (M1 Pro) 32GB RAM / 512GB SSD / 3456X2234 Retina XDR
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / A520M / 32GB RAM 3600Mhz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed gamer egér + 8000Hz HyperPolling Dongle, Esport szett,6hó garancia!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest