Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Zirowe #17932 üzenetére
Én is azt gondolom nehezen fog ez meg jönni. Fekete péntek is lesz. Azt tudom németeknek már ki szállították már. Gondolom itt is van egy fajta szelekció. 170 uboom X van Oluv szerint plus a eredeti készlet ami szintén eltűnt.
Szerintem vagy nem volt elég hangszóró készleten vagy ami volt is inkább németnek küldték ki mint sem ide magyarba. Sajnos az amazon alkalmazottak is túl terheltek alacsony bérrel gondolom nem győzik.
Lehet jön egy új készlet uboom X Kínából és majd azt küldik ide.
De 1 hónap ameddig a hajó ide ér plusz logisztika és amazon warehouse szállítás magyarba még egy hét.
Így az 5 hét reális de mivel lesznek a karácsony előtti akciók 6.Meg néztem a amazon. De rendelést amikor a Dockint vettem. Szóval kaptam csomag követési számot és napra pontosan írta melyik napra jön meg. KB 1 hét szállítási idő.
Sajnos mivel nincs követési szám így 100% hogy a hangszóró még el se indult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- LG LCD és LED TV-k
- Bestbuy játékok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest