- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky> #17792 üzenetére
Ahogy szól (fülre) ott nem győzött meg arról, hogy megéri a csere. Csak grafikonokat nézve jobban viszketne a tenyerem az tény
Van amiben jobban tetszett és van amiben nem. Ugye ízlés kérdése is. Nekem is pl amúgy éppen bejön a b2p hülyegyerekes hangzása meg hogy max hangerőn remeg rajtam a nadrág néha
Illetve itthon ülök egyedül, kertes házban én ritkán hallgatom 80% alatt, de nem ritkán maxon.Az a másik dolog, hogy mivel belefér anyagilag a dolog, nem rágom addig a témát. Ez szerencsés dolog és hálás is vagyok az életnek ezért az állapotért.
Nyilván komolyabb kiadások előtt én is szó szerint rommá olvasom magam.A harmadik hogy az sem mindegy honnan váltana az ember.
Most lenne még meg a soundbox xl pl akkor tuti ezt venném, mert hát csak sokkal olcsóbb is, tényleg jó deal ennyibe.
De mivel ott a b2p amit amúgy szeretek is nyilván más kell hogy megyőzödjek. Impulzus, az kell a bugi, hatalmasak fícsör, akármide talán nem leszek ettől szar ember
Minden esetre azért az überalles érzést senkiben nem hozta el az uboom x, ahogy azért várva bolt. Habár erősebben irreális elvárás is volt talán ennyi pénzért.
Arra is kíváncsi leszek hogy konkurens árazására milyen hatással lesz. A piaci verseny mindig jó ha végfelhasználóknak
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Akciókamerák
- Path of Exile (ARPG)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- E-roller topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8 - i7-10510U/16GB/512GB SSD/-/W14"/W11 Pro/
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest