Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Ahogy szól (fülre) ott nem győzött meg arról, hogy megéri a csere. Csak grafikonokat nézve jobban viszketne a tenyerem az tény

Van amiben jobban tetszett és van amiben nem. Ugye ízlés kérdése is. Nekem is pl amúgy éppen bejön a b2p hülyegyerekes hangzása meg hogy max hangerőn remeg rajtam a nadrág néha
Illetve itthon ülök egyedül, kertes házban én ritkán hallgatom 80% alatt, de nem ritkán maxon.Az a másik dolog, hogy mivel belefér anyagilag a dolog, nem rágom addig a témát. Ez szerencsés dolog és hálás is vagyok az életnek ezért az állapotért.
Nyilván komolyabb kiadások előtt én is szó szerint rommá olvasom magam.A harmadik hogy az sem mindegy honnan váltana az ember.
Most lenne még meg a soundbox xl pl akkor tuti ezt venném, mert hát csak sokkal olcsóbb is, tényleg jó deal ennyibe.
De mivel ott a b2p amit amúgy szeretek is nyilván más kell hogy megyőzödjek. Impulzus, az kell a bugi, hatalmasak fícsör, akármi
de talán nem leszek ettől szar ember 
Minden esetre azért az überalles érzést senkiben nem hozta el az uboom x, ahogy azért várva bolt. Habár erősebben irreális elvárás is volt talán ennyi pénzért.
Arra is kíváncsi leszek hogy konkurens árazására milyen hatással lesz. A piaci verseny mindig jó ha végfelhasználóknak
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mobil flották
- Elemlámpa, zseblámpa
- Társasjáték topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Projektor topic
- További aktív témák...
- MS Surface Pro 5 + dokkoló
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- Utolsó darabok ezen az áron! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Apple MacBook Air 13 M2 8/256GB Éjfekete , 96%-os akku
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest