Új hozzászólás Aktív témák

• Wolfskin

őstag

válasz Aureal #17753 üzenetére

Szerintem egy kínai, aki ilyen saját márkás piacra dolgozik. Csodálkozom, hogy ugyanarra a piacra két brandnek is eladták. (SAL, HAMA).
    Elvileg 2 utas, bár részleteke, belső fotókat sehol nem találtam róla (sőt a Hama csak összesen 2 db hangszóról ír, (szerintem bele sem néztek).

Múltkor találtam egy német nyelvű cikket a Dockinról, ahol bemutatták a céget, ki tervezet, fejlesztette (valami valós német hangmérnök adta a nevét hozzá), laborban, hangra tesztelték, szóval van mögötte tudatos K+F. Mondjuk nekem még így is basszhangsúlyos. Nem is értem, a Dfine 2-ben pedig még ehhez képest is kiherélték a magasakat (láttam egy szintén német összehasonlító videót a dfine, a dfine2 és valamelyik méretarányos jbl közt. Még a tesztelő is megjegyzi, hogy a dfine 2-ben eltűntek a magasak, cserébe több lett a középhang. Ezt EQ-val kompenzálva egész jó lehet. (Mint a viccben: a természet nem csak elvesz, de ad is: akinek rövidebb az egyik lába, annak a másik hosszabb. :D ) Mindenesetre engem már meggyőzött, hogy hangminőség szempontjából jó választás volt.

Új hozzászólás Aktív témák