- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17716 üzenetére
De én azt nem értem Oluv hónapok óta dolgozik a hangszórón, miért olyan bonyolult Oluv beállításaival kiadni a hangszórót? Vagy miért muszáj abba is belenyulni ennyire fontos hogy a ember 50 hangszórót össze tudjon kötni?
Csak a Uboom X Oluv hangolása mellet jó anyag lenne, de ez a rajt se a igazi.
Valahogy a cégtől is elvárnám több energiát fektesen a indulásba, vagy 1 ember írja a firmware-t mindenre? És még az a 1 ember se a szakma csúcsa.#17714Peaceliker
Tegnap lett rendelve, 1 nappal rá még korai lemondani.Nyilván a Earfun is rajta a ügyön a hangszóró induljon el a címre. Oluv meg írta aki megkapja uboom x-t rakja fel az új firmware-t és csináljon youtubera videókat...
Nekem meglesz Uboom X majd kongatom rendesen, és csinálok róla videókat.
XXX BASS MÓD Minimal techno! -
SSlyTR
senior tag
válasz
<Adamsky> #17716 üzenetére
Már az uboomL-nél is húzta a száját a különböző fw-ek miatt. De végül lett teszt.
Igazából a 37 gyári eq az earfuntól felesleg, elég Oluv-ét használni. Én most uboomL-nél csak az ővét használom, a többi vacak. Az a 2 többet ér mint a 30 másik. Megszámoltam, 30 másik van... [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest