- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #17668 üzenetére
Hát ez nagyon gáz, amit az earfun művel. Kicsit ki is ábrándultam. Pedig már dörzsöltem a mancsom, hogy akkor csinálhatom a nagy csoportképet az L-ekkel, X-el meg a TWS fülesekkel. De úgy néz ki elmarad.
Az se szimpi, hogy Oluv rengeteg munkát beleölt, kihozza a maxot az X-ből, miatta kap jó értékelést. Tulajdonképpen eladja az új hangszórót, de fizut nem kap csak ha az ő linkjét használják a vevőkAzt nem tudom, hogy az early bird X-el 0.39 fw-el jönnek-e. Alan a 0.38at kapta, azt nem tudni mikor kapta meg. Szerintem 1 hónapja már nála lehetett. De jogosan monja, hogy nem cserél fw-t mert egy átlag vevő nem fogja cserélgetni, azzal használja, amivel gyártották.
De az is gáz, hogy 0.38al mondanak rossz dolgokat, erre az a reakció, hogy a 0.39ben minden javítva lesz... Hát bakker ez komolytalanÉs akkor ez a megjelenési mizéria, kuponos reklámok, az appban is (Alannek ezzel indult az app, nekem csak az értesítésekben van/volt). De magyarban mar kapni lehet 1 hónapja. Viszont, aki a kuponra várt az nem kapott. Nagyon amatőr. Nézzük meg egy samsung, xiaomi vagy bármi nagy gyártó új termékének bejelentését, tesztjeit, forgalmazását. Egy napon indul az eladás az egész világon és előtte este mennek ki a hivatalos tesztek. Nincs semmi szivárogtatas, nincs más teszt róla.
Amúgy a tribit sb-tal szemeztem, jobb forma és eddig az vezette obvious-bird listáját. Most az X vezeti már. Megjegyzem az a lista is tartalmaz ellentmondást más tesztekkel ellenben. De a tribit is elfosta az ujabbak gyártását.
Hát én nagyon csalódott vagyok. (Ezt lehet megírom az earfunnak is.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Milyen TV-t vegyek?
- Robotporszívók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen5 ,14" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB DDR5 ,512GB SSD ,garancia 2027.09.01
- Dell Latitude 7450 ,14" érintőkijelző,Intel Ultra 5 135U,16GB RAM ,256GB SSD ,magyar ,gar 2027.08.02
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T14s Gen5 ,14" ,Intel Ultra 5 125U ,16GB RAM ,512GB SSD ,gyári garancia 2028.01.30
- Dell Latitude 7650 ,16" ,Intel Ultra 7 165U ,16GB RAM ,512GB SSD ,ujjlenyomat-olvasó ,2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest