Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Ketogén étrend
- gerner1
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18
üzenetére
Hát ez nagyon gáz, amit az earfun művel. Kicsit ki is ábrándultam. Pedig már dörzsöltem a mancsom, hogy akkor csinálhatom a nagy csoportképet az L-ekkel, X-el meg a TWS fülesekkel. De úgy néz ki elmarad.
Az se szimpi, hogy Oluv rengeteg munkát beleölt, kihozza a maxot az X-ből, miatta kap jó értékelést. Tulajdonképpen eladja az új hangszórót, de fizut nem kap csak ha az ő linkjét használják a vevők
Azt nem tudom, hogy az early bird X-el 0.39 fw-el jönnek-e. Alan a 0.38at kapta, azt nem tudni mikor kapta meg. Szerintem 1 hónapja már nála lehetett. De jogosan monja, hogy nem cserél fw-t mert egy átlag vevő nem fogja cserélgetni, azzal használja, amivel gyártották.
De az is gáz, hogy 0.38al mondanak rossz dolgokat, erre az a reakció, hogy a 0.39ben minden javítva lesz... Hát bakker ez komolytalanÉs akkor ez a megjelenési mizéria, kuponos reklámok, az appban is (Alannek ezzel indult az app, nekem csak az értesítésekben van/volt). De magyarban mar kapni lehet 1 hónapja. Viszont, aki a kuponra várt az nem kapott. Nagyon amatőr. Nézzük meg egy samsung, xiaomi vagy bármi nagy gyártó új termékének bejelentését, tesztjeit, forgalmazását. Egy napon indul az eladás az egész világon és előtte este mennek ki a hivatalos tesztek. Nincs semmi szivárogtatas, nincs más teszt róla.
Amúgy a tribit sb-tal szemeztem, jobb forma és eddig az vezette obvious-bird listáját. Most az X vezeti már. Megjegyzem az a lista is tartalmaz ellentmondást más tesztekkel ellenben. De a tribit is elfosta az ujabbak gyártását.
Hát én nagyon csalódott vagyok. (Ezt lehet megírom az earfunnak is.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen processzort vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Valami baja van a tápomnak
- Steam Deck
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest