- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Peaceliker #17471 üzenetére
Nekem egy Q35-öm van. Én is azzal, ill. – ha még "precízebb" hangzásra vágyok – egy Technics EAH-AZ80 szoktam "hallgatózni".
A Soundcore füleseknek van egy elég jellegzetes hangolása. Nem meglepő módon itt is kicsit meg vannak tolva a mélyek (olyan JBL-esen). De, A-B összehasonlításra szerintem tökéletesen megfelelnek, mert a különbséget képesek előhozni.
Ahogy írtam az előbb, füles és füles szólhat (és szól is) nagyon másképp, de egy ilyen A-B tesztben a különbség az bizony különbség. A JBL hangszóróknak van egy elég jellegzetes (de eléggé "egysíkú" ) mélye, amit sokan szeretnek.
Amit nem lehet elvitatni az az, hogy mélyre képesek menni. Én ezt – mármint nem a hangolást, hanem a képességet, hogy mélyre tudjon menni – hiányolom mostani Soundcore-okból. Utóbbiakkal az is a baj, hogy azon kívül, hogy nem mennek igazán mélyre, olyan 70-80 Hz körül viszont nagyon meg van tolva a basszus (Bass ON).#17472 tibbike01
Ha, nem haragszol, én ezt elengedem.
Szemlátomást nagyon mást hallunk ki a link-elt tesztekből. A nagyobb gond az, hogy úgy tűnik nem csak a kettőnk hallása (ízlése?) különbözik. Ilyetén formán szerintem senki sem fog tudni neked kb. semmit sem ajánlani ebben a topic-ban (ne legyen igazam!) mert képtelenek leszünk eltalálni az ízlésedet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Futás, futópályák
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen videókártyát?
- TV antenna és jelerősítés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged