Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steevy84
csendes tag
1 hete van nálam egy Soundcore Boom 2. Sikerült meghajtani már kültéren és beltéren is
Azt kell hogy mondjam egyszerűen szürreális hogy jön ki ilyen hang ilyen kis dobozból. Tegnap haver jbl extreme 4-esével mértük össze a strandon, és nem sokkal de egyértelműen nyert a boom2. Mikor elmondtam neki hogy 99 ajróért vettem újonnan, akkor nem volt öszinte a mosolya
Az öszeszerelés és anyagminősége is jó, szóval én bátran ajánlom. Egyetlen negatívum hogy az igért 24 órás üzemidő az egyáltalán nem reális, nyílván halk üzemmódban ki lehet hozni de 70-50% hangerő körül kb 7-12 órát mondanék rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt kell hogy mondjam egyszerűen szürreális hogy jön ki ilyen hang ilyen kis dobozból. Tegnap haver jbl extreme 4-esével mértük össze a strandon, és nem sokkal de egyértelműen nyert a boom2. Mikor elmondtam neki hogy 99 ajróért vettem újonnan, akkor nem volt öszinte a mosolya
Az öszeszerelés és anyagminősége is jó, szóval én bátran ajánlom. Egyetlen negatívum hogy az igért 24 órás üzemidő az egyáltalán nem reális, nyílván halk üzemmódban ki lehet hozni de 70-50% hangerő körül kb 7-12 órát mondanék rá.