- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gubabela
senior tag
Sziasztok!
Keresnék valami hordozható bt- s hangszórót konyhába, esetenként néha grillezni a kertben. Nem kell, hogy nagyon hangos legyen, elég, ha szépen szól. Ami most van, az egy jbl tuner2, nem rossz végül is, de ha lehet valami jobbat szeretnék, méretben lehet kicsit nagyobb azért. Ami még előny, hogy ha van zöld, estleg fehér vagy barna színben, az jó lenne de nem feltétlen csak ezek érdekelnének. Van rendes házimozim, és pc-s hangfalam is, nyilván ekkora méretben nem várok el audiofil hangzást, de valami minősi ugrás jó lenne a tuner után. Ja és nem.feltétlen a legolcsóbbat keresem. Köszi előre is.
Amiket eddig kinéztem, azok nem tudom mennyire felelnének meg
H.K go and play
Bose soundlink max
Gondolom itt a márka miatt azért elég vastagon fog a ceruza
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Moza Full szimulátor szett
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- Delock USB3 bővítő kártyák eladók
- Áron alul!!! Eladó Playstation 4 és 5 játékok Spli Fiction, Assassins Creedek, Resident Evil széria
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest