- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gubabela
senior tag
Sziasztok!
Keresnék valami hordozható bt- s hangszórót konyhába, esetenként néha grillezni a kertben. Nem kell, hogy nagyon hangos legyen, elég, ha szépen szól. Ami most van, az egy jbl tuner2, nem rossz végül is, de ha lehet valami jobbat szeretnék, méretben lehet kicsit nagyobb azért. Ami még előny, hogy ha van zöld, estleg fehér vagy barna színben, az jó lenne de nem feltétlen csak ezek érdekelnének. Van rendes házimozim, és pc-s hangfalam is, nyilván ekkora méretben nem várok el audiofil hangzást, de valami minősi ugrás jó lenne a tuner után. Ja és nem.feltétlen a legolcsóbbat keresem. Köszi előre is.
Amiket eddig kinéztem, azok nem tudom mennyire felelnének meg
H.K go and play
Bose soundlink max
Gondolom itt a márka miatt azért elég vastagon fog a ceruza -
gubabela
senior tag
Sziasztok!
Konyhába keresnék valami hangszórót. Olvasgattam a fórumot, de nem igazán találtam olyat ami megfelelne. Ami fontos lenne, hogy legyen fehér, kicsi és lehessen minden gond nélkül telefont, tabletet csatlakoztatni és akár kihangosítóként is használni. Nem kell, hogy hordozható legyen és óriási teljesítményre sincs szükségem, de jó lenne, ha tisztán érthetően visszaadná a beszédhangot (basszusbomba kilőve) Van egy jbl tuner 2m, ami alapvetően jó lenne, de han valami jobb ajánlat azt is szívesen meghallgatom.Köszönöm előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest