- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
poncso86
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem egy Tronsmart Force Max hangszórót, megvolt már a beltéri és a kültéri próba is. Elég kellemesen csalódtam benne, megosztom a tapasztalatokat. Itthonról 40ezer forintért hozzá lehet jutni (Ebuy). Nagyon szerettem volna a meglévők mellé (Minirig 3, Bose soundlink Micro, Klipsch Groove, Klipsch KMC3) egy olyan hangszórót, ami még kezelhető méret, de nagyobb teljesítményű, erős a basszusa is magasabb hangerőn, nem kell félteni és nagy az akksija. Elsősorban bulikhoz. Jbl Xtreme 3-ra nagyon sajnáltam a pénzt, így pár napos keresgélés után erre esett a választásom (a W-king D8/Evolveo Armour nem tetszik). Azt tudtam, hogy a Tronsmart nem egy hangkép bajnok, azért megkockáztattam ezt a típust, ígéretesnek tűnt természetesen ár-érték arányt figyelembe véve.
Ami kibontáskor után rögtön kiderült, hogy nagyon hangos és elég erős basszusa van. Jó pont! Nyilván az hallható volt, hogy nem egy felsőbb kategóriás hangszóró hangképével rendelkezik, viszont pár óra használat után javult is, nincsen feltétlen szükség eq-zásra, persze lehet finomítani a hangzásán. Inkább mély orientált a hangzás, de egyáltalán nem a dörmögő-dömötör féle T6 Max, hanem megvannak a közepek és magasak is. Nekem személy szerint ennyi pénzért tetszik a hangzása, teljesen rendben van. ~1 méterről 93 db max hangnyomást produkál, 50hz-től már ad le értékelhető mélyet. Ott a 15000 mAh akksi, ami bőven kiszolgált hétvégén egy 12 órás kerti party-t vegyes, de a végén majdnem max hangerővel. Nagyon jól össze van rakva, szépek a borítások is.
Ha valamire kíváncsiak vagytok, kérdezzetek nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest