- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
Új hozzászólás Aktív témák
-
poncso86
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem egy Tronsmart Force Max hangszórót, megvolt már a beltéri és a kültéri próba is. Elég kellemesen csalódtam benne, megosztom a tapasztalatokat. Itthonról 40ezer forintért hozzá lehet jutni (Ebuy). Nagyon szerettem volna a meglévők mellé (Minirig 3, Bose soundlink Micro, Klipsch Groove, Klipsch KMC3) egy olyan hangszórót, ami még kezelhető méret, de nagyobb teljesítményű, erős a basszusa is magasabb hangerőn, nem kell félteni és nagy az akksija. Elsősorban bulikhoz. Jbl Xtreme 3-ra nagyon sajnáltam a pénzt, így pár napos keresgélés után erre esett a választásom (a W-king D8/Evolveo Armour nem tetszik). Azt tudtam, hogy a Tronsmart nem egy hangkép bajnok, azért megkockáztattam ezt a típust, ígéretesnek tűnt természetesen ár-érték arányt figyelembe véve.
Ami kibontáskor után rögtön kiderült, hogy nagyon hangos és elég erős basszusa van. Jó pont! Nyilván az hallható volt, hogy nem egy felsőbb kategóriás hangszóró hangképével rendelkezik, viszont pár óra használat után javult is, nincsen feltétlen szükség eq-zásra, persze lehet finomítani a hangzásán. Inkább mély orientált a hangzás, de egyáltalán nem a dörmögő-dömötör féle T6 Max, hanem megvannak a közepek és magasak is. Nekem személy szerint ennyi pénzért tetszik a hangzása, teljesen rendben van. ~1 méterről 93 db max hangnyomást produkál, 50hz-től már ad le értékelhető mélyet. Ott a 15000 mAh akksi, ami bőven kiszolgált hétvégén egy 12 órás kerti party-t vegyes, de a végén majdnem max hangerővel. Nagyon jól össze van rakva, szépek a borítások is.
Ha valamire kíváncsiak vagytok, kérdezzetek nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A Teslákba költözik a Grok AI
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest