Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
samu2062 #13543 üzenetére
" ... nem feltétlen lesz reális ez az elvárásom. Főleg ilyen olcsón."
Azért szerintem nagyot fogsz nézni az "alsó polcos" JBL hangszórók után.
Egyébként csak azért írtam ezt az EQ dolgot, hogy tisztában légy a különbségekkel, és ha (!) ilyen igényed lenne, akkor amazt válaszd. Mint írtam mindkét hangszóró nagyon tuti#13542 Cyborg
" ... visszaigazolásban már uk.anker.com szerepel ... " - addig nincs gond, míg nem onnan adják fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS TUF gamer laptop Ryzen 7 3750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban
- (ÁRCSÖKKENÉS) Eladó Meta Quest Pro 256GB VR szemüveg Szinte teljesen új állapotban
- Oura Ring 4 Gold, Rose Gold (8,10-es méret) ÚJ ÁRA - 235.000 Ft
- Eladó: Teljesen Új Ooni Koda 2 Max Gázüzemű Pizzakemence Bontatlan, Gyári csomagolásban!
- Solana Mobile Seeker Web3 okostelefon
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest