Hirdetés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
válasz
Aureal
üzenetére
Én sokat bringáztam és fülhallgatóval. Minél nagyobb a forgalom, annál kevésbé veszélyes, hiszen ott úgy mész, hogy jönnek mindig,. mindenhol.
Ott a probléma, ahol alig van forgalom, mert ott nincs benned, hogy folyton jönnek.
Nekem van egy LG nyakpántos fülesem, amit ki lehet hangosítani. Kb egy jobb telefon hangját adja sztereoban, de csendes helyeken elég, és nem zavar másokat sem. Ennél biztonságosabbat nem tudok.Meg raszoktam a Podcast hallgatásra fél füllel bedugva. Az is jó megoldás.
Kb 60-80 ezer km letekertem, mire a bedugott fülem miatt majdnem kivasaltak, utána már csak kihangosítva vagy fél füllel beszélgetést hallgatva tekertem. Sőt, gyalogolni sem szeretek már két fület bedugva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Kissé sérült iPhone XR
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest