- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Lami66 #13120 üzenetére
Köszi! Nagyjából erre jutottunk (én legalábbis) a TWS-es topic-ban. Ott ugyanis kialakult egy kis vita, azzal kapcsolatban, hogy mennyit számít a forrás ("A" márka telefonja vs. "B" márka telefonja, PC, stb.). Persze az eredeti állításom nem is erről szólt, hanem arról, hogy az Anker cuccait elég jól be lehet "hangolni", és utána ez a hangzás megmarad más eszközön is. Ebben kötött bele (én egy kicsit fingreszelésnek érzem) vicze1.
#13121 carl18
Off-zene-topic: én mostanában dobos "cover"-eket hallgatok / keresgélek, és bedobta nekem ezt a YT. Hans Zimmer egyébként is nagy kedvenc a srác pedig olyan dobolást levág A Karib-tenger kalózai betétdalára, hogy még most - sokadik meghallgatásra - is csak pislogok.
Ezután a YT bedobta még a CityRocks (ti tudtátok, hogy ilyen tuti rock rendezvények vannak itthon?) tolmácsolásában két (van több is) igen hangulatos flashmob-ot: Queen - We Will Rock You és Linkin Park - New Divide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest