- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Hardveraprón van egy JBL PartyBox 110-es 100 ezerért.
Nem írtad, hogy akksis kellene vagy vezetékes. Új vagy használt? Magánszemélytől apróról is jó vagy csak új bolti?Ez a PartyBox 110-es elég nagyot szól, bár nem annyira szépen
Én eléggé leszedáltam itthon a készletet, maradt a Devialet és egy JBL Boombox. Na most a Devialetet zenehallgatásra használjuk a Boomboxot pedig bulikra, összejövetelekre szoktuk elvinni.
Amúgy a JBL Boombox szebben szól mint egy ilyen PartyBox. Én inkább azt javasolnám, hogyha nem sürgős akkor vegyél egy Boomboxot a használt piacról amikor lesz...Most találtam 80-ért de hidd el lesz 65-70-ért is szép állapotú és jó akksis.
Utoljára szilveszterkor vittük magunkkal, és kültéren/beltéren egyaránt megcsinálta a bulit. Bőven elég mindenre. Ha megnézed egy Boombox 2 most újonnan nem véletlen drágább mint egy PartyBox 100 vagy 110-es...
Sokkal könnyebben hordozható, tényleg csak felkapod és viszed, jobb az akksiidő (a gyári érték 24 óra míg egy PartyBox 100/110 csak 12 órás gyári értéket tud). Két napra vittük a Boomboxot első este szólt 4 órát hangosan, utána másnap szinte egész nap ment nagyon alacsony hangerőn és este megint rákapcsoltuk 3-4 órára hangosan. Hazahoztuk és annyit történt, hogy az 5-ös töltöttségből 4-es lettGyűlölöm ha egy hordozható hangszórónál azt kell lessem, hogy mennyit bír még az akksija. A JBL-nél soha nem volt ilyen félelmem. B&O, Marshall, Vifa , Harman/Kardon. Ezeknél a típusoknál mindig az akksi miatt aggódik az ember...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bestbuy játékok
- Facebook és Messenger
- Lexus, Toyota topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 7500F /// 32 GB DDR5 /// RTX 3080 Ti 12 GB /// 512 GB + 1TB
- LENOVO ALL IN PC /// Monitor és számítógép egyben/// 27"/// i5 6400 /// 8GB DDR4 /// INTEL + GTX 950
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Asus H87-PRO LGA 1150 alaplap
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest