- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #12815 üzenetére
Igen ja bennem a hiba, én is segítő szándékkal írtam de gyakorlatilag bármit írok lepattan rólad. Mindig jössz téged nem érdekel mit produkál a többi, mert a Tronsmart aztán fű micsoda jót alkotott. Mert egy 500 grammos Flip 5-el felveszi a versenyt, vagy csak te a sajátod itélted jobbnak.
2014 óta foglalkozok bluetooth hangszórókkal, sok sok modelt kipróbáltam. Nincsenek Audifil igényeium, de a Tronsmart még csak emlékezeteset se tud produkálni.
Az első komolyabb hangszóróm a Sony SRS BTX 300 legalább valóban jól szólt.
Azért ne kenj már minden rám, a naív és elfogult álláspontod legalább olyan idegesítő.
Meg írtam, ha annyira komolyan gondolod lehet való világba is hangteszt.
Ahol olyan márkákkal is össze lehet mérni, akik már valóban elértek valamit.
Még tudok egy ismerőst, ő is hozza az Xtreme 2-őt.Nekem a Motion Boom annyiba fájt karácsonyi akcióba mint neked egy Tronsmart KB.
10 noname ember ha leszólitunk és megkérdezűk melyik a jobb, szerintem egyértelmű lesz szavazásuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest