- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #12815 üzenetére
Igen ja bennem a hiba, én is segítő szándékkal írtam de gyakorlatilag bármit írok lepattan rólad. Mindig jössz téged nem érdekel mit produkál a többi, mert a Tronsmart aztán fű micsoda jót alkotott. Mert egy 500 grammos Flip 5-el felveszi a versenyt, vagy csak te a sajátod itélted jobbnak.
2014 óta foglalkozok bluetooth hangszórókkal, sok sok modelt kipróbáltam. Nincsenek Audifil igényeium, de a Tronsmart még csak emlékezeteset se tud produkálni.
Az első komolyabb hangszóróm a Sony SRS BTX 300 legalább valóban jól szólt.
Azért ne kenj már minden rám, a naív és elfogult álláspontod legalább olyan idegesítő.
Meg írtam, ha annyira komolyan gondolod lehet való világba is hangteszt.
Ahol olyan márkákkal is össze lehet mérni, akik már valóban elértek valamit.
Még tudok egy ismerőst, ő is hozza az Xtreme 2-őt.Nekem a Motion Boom annyiba fájt karácsonyi akcióba mint neked egy Tronsmart KB.
10 noname ember ha leszólitunk és megkérdezűk melyik a jobb, szerintem egyértelmű lesz szavazásuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Üzleti vita és megbeszélés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest