- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Kapanyél #12794 üzenetére
Na jó azért kezeljük a helyén...
Egyrészt mondjuk ne a Vifa Helsinki után próbáld meg behangolni a Tronsmartot, pláne a T6-ot
...szerintem egy raklap hangszóró elvérezne vele szemben nemcsak a Tronsmart, másrészt ott az ár/érték, kategóriájában van jobb hangszóró, de vannak rosszabbak is, szerintem megállja a helyét. Mostanra már az Upgraded Edition-t sikerült jó pár típussal összevetnem (kíváncsiságból és nem önigazolásból
) egy Lamax sounder2-t és a Sony srs xb23-at lelépi, főként mély, mély-közép tartományban, a PowerAmp-nak és a Samu Note 10+ nak hála a magas hangoknál sem marad el.
Amúgy a T6 magastartományban tényleg borzalmas, de a mélypont a T6 Plus, nagyon megszenvedtem vele, nem is tudtam úgy behangolni mint az Upgraded Edition-t, holott elvileg ugyanaz a driver, de mégis..
"Ezek után csodálom az elhivatottságod!"
Igazából semmi különös, csak már-már kihívásnak érzem, hogy mit tudok ebből a lehúzott Tronsmartból kihozni, olyannyira, hogy a TWS miatt vettem még eggyet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Könyvajánló
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kés topik
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest