Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- 20230101_102713676_iOS
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
francz'70
üzenetére
Nem vagyok én Gonosz, csak realista. Én nálam egyik hangszórójuk se produkált elfogadható minőséget.

Haveromnak volt T6 Plus, hát az nagyon távol állt a jó terméktől.
Itthon van egy T6 Max is, mondhatom a porfogó szerepét remekül tölti be.
Viccet félre téve, szerintem a Tronsmart még nem produkált normális hangminőséget.
Tronsmart Studio Bluetooth speaker - "a miracle of acoustics"
De oluvnál is csak 1 videó erejéig szerepelt. Nyilván ebből is leszűrhető hogy nem tud semmi rendkívűlit.Hallgattam a T6 Maxot és ha nincs viszonyítási alapod, esetleg valakinek botfűle van akkor valóban egy remek hangszóró arra hogy zajt keltsen.
De nekem az a gondom hogy még az átlag embernek se tudja kielégíteni az igényeit.Igazság szerint az a lényeg téged kiszolgál, én hallottam majd nem az összes hangszórót amit gyártanak. Egy dolgot leszűrtem, hogy én nem vennék tőlük semmit.
Sajnos a hangzás amit produkál nagyon távol van számomra az élvezhetőtől.
A T6 Maxot Hiába hangolom EQ mellet, sokra nem mentem vele mert a magas hangok valami borzalmas gyatra szinten jönnek elő belőle. A Mély bug és gyakorlatilag fél hangerőn minden más tartomány túl zeng. Szóval szerintem ki lehet jelenteni, aki ezt jónak találta fejlesztés alatt biztos hogy távol áll a zenéléstől.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest