- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #12656 üzenetére
Nem vagyok én Gonosz, csak realista. Én nálam egyik hangszórójuk se produkált elfogadható minőséget.
Haveromnak volt T6 Plus, hát az nagyon távol állt a jó terméktől.
Itthon van egy T6 Max is, mondhatom a porfogó szerepét remekül tölti be.Viccet félre téve, szerintem a Tronsmart még nem produkált normális hangminőséget.
Tronsmart Studio Bluetooth speaker - "a miracle of acoustics"
De oluvnál is csak 1 videó erejéig szerepelt. Nyilván ebből is leszűrhető hogy nem tud semmi rendkívűlit.Hallgattam a T6 Maxot és ha nincs viszonyítási alapod, esetleg valakinek botfűle van akkor valóban egy remek hangszóró arra hogy zajt keltsen.
De nekem az a gondom hogy még az átlag embernek se tudja kielégíteni az igényeit.Igazság szerint az a lényeg téged kiszolgál, én hallottam majd nem az összes hangszórót amit gyártanak. Egy dolgot leszűrtem, hogy én nem vennék tőlük semmit.
Sajnos a hangzás amit produkál nagyon távol van számomra az élvezhetőtől.
A T6 Maxot Hiába hangolom EQ mellet, sokra nem mentem vele mert a magas hangok valami borzalmas gyatra szinten jönnek elő belőle. A Mély bug és gyakorlatilag fél hangerőn minden más tartomány túl zeng. Szóval szerintem ki lehet jelenteni, aki ezt jónak találta fejlesztés alatt biztos hogy távol áll a zenéléstől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest