- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave_gahan
aktív tag
Mindenkinek köszi az ajánlásokat!
A Tronsmart Mega Pro eddig elkerülte a figyelmem és meglepetésemre a tesztek alapján sztem az összes Tronsmart közül a legjobban szól (mondjuk nem nehéz). Nem olyan tompa, mint a márkatársai, meg van a basszus, de nem nyomja agyon a közép és magas tartományt. Szóval köszi, zsírhalom!
Sztem az alábbi 3 közül fogok választani:
- Soundcore Motion Plus
- Soundcore Motion Boom
- Tronsmart Mega ProAz ezeket összehasonlító tesztek alapján azért továbbra is megállapítható, hogy a legteltebb, a legtisztább hangzása még mindig a Motion Plusnak van. De az is igaz, hogy a másik kettőnek jobb a basszusa. Csakhogy alaptalan volt az a félelmem, hogy ez azt jelenti, h gyenge lenne a basszus. Megnéztem direkt ilyen teszteket róla, úgy tűnik, h ebben is faszányos.
A Boom szintén állat, de továbbra is hiányolom belőle a középtartományt. Ahogy többen is mondják, valszleg a Motion Plus és a Boom keresztmetszetéből születhetne meg a legideálisabb cucc. Egy ilyen szajrénál a 80-as évekbeli táskarádió desing sem zavarna.
A Mega Pro a Tronsmart-ok legjobbja, decens hangerővel. Itt csak attól tartok, hogy állítólag baromira eszi az akksit, ill. 50%-os akku szint alatt drasztikusan veszít a teljesítményéből.Ja és a hangerőcsúszka egyesek szerint kriminálisan elcseszett.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest