- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Blue Mobile
Aktív témák
-
xy.zsolt
őstag
válasz
#73820095 #8653 üzenetére
Nem kértem el azt a párszáz forintot...inkább az a gond, hogy alapból fel sem hívták a figyelmem rá. Naná, hogy 15év után ismét ehhez a hiéna szolgáltatóhoz jövök és akkor változtatnak saját vagy banki app-os töltésre. Kinek fájhatott, hogy kártyával online fizessünk regisztráció nélkül
.....megy a nyáj terelése az app-ba.
-
-
xy.zsolt
őstag
Nincs jobb alternatíva a T-mobile-nál? Keveset telefonálok és net sem kell
-
xy.zsolt
őstag
-
xy.zsolt
őstag
.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
hajdouczy #8304 üzenetére
Sajnos csak most olvastam a problémádat....Nekem is hasonló gondom volt és úgy oldódott meg, hogy a lejárt, de nem törlődött mobilnet szolgáltatást törölnöd kell. Amíg ezt nem teszed meg addig nem lesz 10GB ajándék neted. Jó nagy faszság mert azt hinné az ember ha lejárt a feltöltés akkor törlik is a szolgáltatást, de nem.....csak felfüggesztik.
-
xy.zsolt
őstag
Na, felhívtam az ügyfélszolgálatot....azok küldtek valamilyen 4G alapkód csomagot a mobilomra....telepítettem és ki-be kapcsoltam a mobilt. Most legalább már H és H+ erősséget ír ki a mobilnethez nem Edge-et...de ezt betudom annak, hogy zárt, árnyékolt helyen vagyok. Eddig 4G lefedettségű helyeken is csak Edge volt
-
xy.zsolt
őstag
az van....be is van jelölve a beállításoknál, hogy 4G, 3G, 2G hálózatra, de most kiszedem és megnézem
-
xy.zsolt
őstag
Ez a Bluenetplusz net tényleg csak 3G-n "hasít"? Ha igen akkor ezt miért nem írják ki...pl oda ahova az árát
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest