- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Blue Mobile
Aktív témák
-
-
Apollyon
Korrektor
válasz
bakbéka #6744 üzenetére
Próbáld meg a SIM kártyát egy másik telefonban. Lehet a SIM-mel is meg a telefonnal is gond, vagy tényleg a vihar tett be a hálózatnak.
Milyen idős a SIM? Nekem régen amikor még volt pannonos SIM egyszer csak meghalt, és nem volt rajta többé hálózat. Van ilyen, hogy kinyiffan.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
bakbéka #6568 üzenetére
Oké, én meg csak azért mondtam, mert mindegy, hogy most milyen okmány adatom szerepel Bluemobile-nál, a BM nyilvántartásában szereplő adatokat kérdezik le adategyeztetésnél, ezért sikerült a jogsimmal a dolog, holott azt még sosem használtam azonosításra – pedig régóta megvan.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
bakbéka #6558 üzenetére
Új személyit 10 évente kap/csináltat általában az ember, legalábbis fiatal felnőtt korában. Szerinted, engem az hol érdekel, hogy a bluemobile-nak milyen személyi számom van meg? Mikor változtat ez bármin is, amikor ezt az adatot sosem kérdezik. Csak egy regisztrációs kötelező protokoll része.
Amúgy meg ott még a régi személyim volt megadva, azonban mégis a jogsimmal adategyeztettem. Na erre varrjál gombot.
Na de én varrok:Amit Indiant fórumtárs eme hozzászólásában linkelt, nyilvántartó.hu-t, ahol mindenki, mobilszolgáltatótól függetlenül tud használni és ellenőrizni saját adatait, ott sem működött, csak a jogsim, meg az útlevelem. Azonban a személyimet kiválasztva és beírva a helyes okmányazonosítót, hibát dob. Tehát valami gebax van a személyim regisztációjával. Ezek szerint ha ellenőriz a rendőr (gondolom ők is ezeket a BM adatokat kérdezik le), akkor baj van, mert nem lesz találat a személyimre. Szóval így kell érteni. A mobilszolgáltatók ugyanezt az adatbázist használják az egyeztetéshez.
-
tsteve
senior tag
válasz
bakbéka #6494 üzenetére
akinek nyári ingyen adatforgalom kell ami eu-ban is érvényes : 4 GB a vodafone-tol ingyen 30 napra.. sajna a telekom egy seggfej lett, blue és domino esetén is kb. 10 000 ft-ot kérne ugyanezért... elég egy vodafone prepaid kártya hozzá.. jun. 12-től használható eu-ban is
-
bakbéka
tag
-
dptrsk
addikt
válasz
bakbéka #6036 üzenetére
Szerintem kitöltöd az adategyeztető lapot, amit a Lidl-ös alkalmazott ellenőriz, majd a bolt továbbítja a központba, ahol az állami rendszerrel is összevetik, s Neked arra a számra megy ki az SMS, hogy sikeres/sikertelen adategyeztetés. Esetleg nem SMS, hanem postai levél.
-
Black_Raven
veterán
válasz
bakbéka #6036 üzenetére
Passzolom ezt a kérdést. De nekem van 3 kártyám. Holnap megyek a Telenorhoz, aztán a héten vmelyik nap a Lidl-be. Ha addig valaki nem megy be, megirom hogy mi van. Amúgy nem kell nekik, csak a változást beirni. Mert úgyis vannak adataid már.Tehát hiába mondják a Blue ÜFSz-esek hogy megcsinálja a Telekom, hát sajnos nem.Irány a Lidl.
-
4Grider
félisten
válasz
bakbéka #6016 üzenetére
Pont azt írtam, hogy még nincs egyik szolgáltatónál sem online adategyeztetés. Ezért nem küldött még se a Vodafone, se a Telenor, se a Telekom a prepaid ügyfeleinek erről még sms-t. (Az egyetlen ilyen sms az tartalmazta, hogy majd keresni fogják az ügyfeleket.) És ez eddig azért nem történt meg, mert nincs kész a közigazgatási rendszerhez a hozzáférés.
-
törölt tag
válasz
bakbéka #6001 üzenetére
Én is így vagyok már, mer a hülyék képesek lesznek különben megvárni, h megint kimegyek pár hónapra külföldre, csak nem képzelik, h majd hazajövök ezért... Egy nagy barom volt, aki ezt kitalálta, és akkor még finoman fogalmaztam, mondhatni zárdaszűz-módra, mert megint csak a kisembert szívatják meg, de a terroristák megoldják secpec, h elég kártyájuk legyen, h a bürokraták rohadnának meg, de komolyan...
-
válasz
bakbéka #5993 üzenetére
Azért ha netán megszűnne a szolgáltató, az addigi egyenleged csak nem menne a levesbe.
Ugye nem te tehetsz róla, ha bezár a bazár, valami úton módon csak az lenne a fer, ha az új szolgáltatódnál megtarthatod az addigi egyenleged.Közben én is elintéztem a márkaváltást, nem kellett semmi LIDL alkalmazott pecsét/aláírás, már a SIM-et meg is küldték tegnap délelőtt, az aktiválásra mondjuk még mindezidáig nem került sor, de remélem jövőhét elején mindenképp megejtődik. Kérés nélkül is nano kivágási lehetőséges kártyát küldtek.
Amit eddig megtapasztaltam ennél a szolgáltatónál, az az ügyintézés lassúsága. Remélem azért még nem jövőhéten terveznek megszűnni.
-
McLaca
őstag
válasz
bakbéka #5969 üzenetére
Nyilván nem fognak 2Ft-ot fizetni... A percdíjnál már 9 Ft van, csak a 33-22 Ft-ra csökkenésnél a kedvezmény összegét elfelejtették módosítani.
Persze, hogy nem beszél róla senki. Nyűg az embereknek az állam hülyesége, a szolgáltatók meg kiküldték az sms-t, hogy majd szólnak, az emberek tudomásul vették, várnak és örülnek, hogy egyelőre nincs vele dolguk. Csak Te vergődsz meg spekulálsz itt rajta tök feleslegesen napi 5 érdemi infó nélküli hozzászólásban...Üdv!
-
bksgbr
tag
válasz
bakbéka #5945 üzenetére
Hű, jó, hogy előhoztad ezt a témát, eszembe jutott, hogy nekem is új személyim lett másfél éve. Ellenőriztem is az online ügyfélszolgálaton a feltöltött dokumentumok között, és tényleg még a régi személyim száma van megadva. Én nem problémázok ezen, majd adategyeztetéskor átírják, ha akarják. Vagy inkább előtte intézzem el?
-
bakbéka
tag
válasz
bakbéka #5944 üzenetére
Ahogy ide leírtam a fórumba kiléptem, mondom megnézem az e-maileimet hát mitlyen levelet kaptam?
A blue mobil ügyfélszolgálatátol írtak mégpedig azt hogy az személyigazolvány számomat módosították már!
Mivel tegnap beszenneltem nekik pár okmányomat és ez elég nekik!
Most vagy átírták vagy nem,de majd adategyeztetéskor kiderül!
Még jó hogy az adatmódosító dokumentum itt van kitöltve és a Lidl üzletvezetőjével aláírattam.
Na azt mondom erre ez legyen a legkevesebb gond ha tényleg átírták!!!
De akkor minek az adatmódosító doksi...............? -
-
betyarr
veterán
válasz
bakbéka #5931 üzenetére
hát,figyelj: nem értem,hogy miért ne akarná aláírni?bajba miért kerülne?a kitöltött papírt bemutatod neki,látja,hogy mit ír alá.mellesleg rajta is van a változásbejelentő lapon,hogy a lidl üzletvezetőjének az aláírása és az üzlet pecsétje.tehát tudsz mire hivatkozni.vagy ha nagyon ellenáll,akkor meg felcsörgöd a telefonos ügyfélszolgálatot és szépen odaadod a telót hogy beszéljék meg.
velem nem akadékoskodott a vezető.azonnal odafirkálta a nevét meg tolt rá egy pecsétet,oszt jóvan. -
betyarr
veterán
válasz
bakbéka #5928 üzenetére
én így csináltam.nekem is megváltozott a személyi igazolvány számom,mert a régi lejárt és újat kaptam.
kitöltöttem,aláírták,lepecsételték,beszkenneltem és emailben beküldtem.pár órára rá jött a válasz,hogy megtörtént a módosítás.DS39: ha egyértelmű ügyintézést szeretnél
háát,azért személyesen se mindig vannak a toppon az üfsz-ek,bármelyik szolgáltatót is nézzük...
-
jozsi968
tag
-
bakbéka
tag
válasz
bakbéka #5883 üzenetére
1000 bocs mindenkitő,hirtelen azt hittem az de nem az!
Viszont ha jól vettem ki márpedig ennyire hülye nem lehetek akkor ápr-től valami papírral és iratokkal személyi stb közjegyző által hitelesített dokumentummal lehet új szerződést kötni.
Hangsúlyozom ujjat,nem már meglévőt! -
4Grider
félisten
válasz
bakbéka #5789 üzenetére
Meg kell várni, amíg elkészülnek az online adategyeztető felületek. Utána fogják az ügyfélszolgákat felkészíteni az adategyeztetés mikéntjéről. Ennek az az oka, hogy minden szolgáltató azt szeretné, ha minél nagyobb részt letudna az online adategyeztetéssel, mert az a legolcsóbb és leggyorsabb módszer.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
bakbéka #5531 üzenetére
Kezdeményezz adategyeztetést! Lehet, hogy előre fognak venni, mert tényleg változásod lesz, lehet, hogy azt mondják más az elkövetkezendő két hónapban megkeresnek.
(#5528) Fecogame
Nem hiszem hogy van annyi blue-s, de szépen mindenkit beosztanak egy-egy hónapba, egy-egy hétre, és máris kezelhetőbb a az a pár milla... -
SztiviVander
addikt
válasz
bakbéka #1979 üzenetére
weboldalon belépsz ügyintézésbe, aztán fent rákattintasz az egyenlegfeltöltés fülre, majd a "feltöltés blue mobile ügyfélként" -re és akkor mutatja a legutóbbi feltöltéseket, nekem tavaly márciusig visszamenőleg. viszont én csak neten töltöttem fel, szóval a lidlis kuponos vagy bankautomatás (már ha van olyan amelyikből lehet) feltöltéseket nem tudom hogy mutatja-e. egy próbát megér.
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest