Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Blue Mobile
Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz kiskakas #7912 üzenetére
Tisztában vagyok vele, de az a maximum 32 kbps annyi, amennyi. És nem összesség, abban ui. a perc- és sms díjak is nyomnak valamennyit, meg persze a nem belassított net ára is.
Ja, és nagyon sokan nem használnak el havi 300 MB netet, mert mind a munkahelyükön, mind otthon van normális wifi. Nekik részleteiben is jóval drágább a blue, mint némely más feltöltős megoldás.[ Szerkesztve ]
-
McLaca
őstag
válasz kiskakas #7922 üzenetére
Az eszköz felül tudja bírálni a szolgáltatói beállítást. Tehát a szolgáltatónál hiába állítod be, hogy küldje, ha az eszköz beállításai felülbírálják.
lgergo80: lehet egyszerre két csomag aktív, ez esetben az adategyenleg is összeadódik. A számküldés inkább szoftveres hiba a telóban, bár nem kizárt, hogy a blue SIM váltja ki. Ahogy fentebb írtam, a szolgáltatói beállítást az eszköz beállítása felülbírálhatja.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
Greybeard
tag
válasz kiskakas #8342 üzenetére
Jól értette. Idézem a kérdését: "Illetve adatkeret elérése után mennyire használható böngészésre a net?" Erre válaszoltam, hogy ekkor már böngészésre használhatatlan a maga 32 kbps-os sebességével, csak az e-mailek és instant üzenetek csordogálnak tovább.
[ Szerkesztve ]
s.k.
-
-
Pipi75
tag
-
Pipi75
tag
válasz kiskakas #8472 üzenetére
Ha lejár az ezer ft,Téged tudnak hívni,amíg a hívószám rendelkezési ideje tart. Tudsz módosítani net csomagot,telefonon vagy emilen : ugyintezes@bluemobile.hu. Ugyanitt módosítják a Blue Duó számokat,ha kéred. Hívásból eddig csak egyféle csomag volt,a 22 ft-os percdíjjal.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest