- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
válasz laca000 #2820 üzenetére
Ugye a 23.98 csak elírás részedről és 23.976-ról van szó? A blu-ray lemezek többségénél 23.976 fps a képsűrűség.
Én gyakran tettem át PAL DVD-ről így a hangot és legtöbbször pontos volt a szinkron. Néha kellett kicsit adjusztálni a hangot, ha más kiadású film került a BD-re. -
gg72
veterán
-
Joshi
titán
válasz laca000 #2537 üzenetére
Nem kell gonoszkodni.
gg72: Most már tényleg nagyon kellene az Olvasd el az #1-es hsz-t!
(#2538) jencsik0: Igen ez egy Blu-Ray struktúra.
Töltsd le az ImgBurn progit ami ingyenes és telepítsd majd futtasd és csináld a képek alapján sorban:Ha van újraírható lemezed akkor inkább azt használd.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz laca000 #2467 üzenetére
Amit te szeretnél arra olyan asztali lejátszó kell ami tud BD iso-ból lejátszani. Ilyen pl az Egreat EG-S900 vagy az Asus O!Play BDS-700. Az én asztali LG BD660-om le tud játszani mappából m2ts fájlt de pl feliratot már nem látja benne de ha jól emlékszem még hangsávot se lehet váltani. Háttértárról csak az ISO állomány a megfelelő.
-
szaszapi
őstag
válasz laca000 #2463 üzenetére
Egyszerű a dolog,sokat nem kell várni a beépített usb-és lejátszástól se tv usb-jéről se asztali lejátszó usb-jéről.Ezekről max mkv-t tud nézni az ember és kb kifújt a dolog.Ha mindenképp ezt a lejátszási módszert akarod erőltetni akkor bizony mélyen a zsebedbe kell nyúlni.
De egyébként nem értem mit akarsz ezzel?Sokallod lemezekre a pénzt és vinyóról akarod lejátszani a filmeket igaz?
Milyen asztalid van?Annyira nem ismerem a drágább lejátszókat,de ha jól tudom az újabb Asus O-play vagy jobb Egreatek,talán Popcorn lejátszók jöhetnek szóba amivel kivitelezni tudod a külső vinyóról való filmlejátszást.
-
-
dodoroli
aktív tag
válasz laca000 #1736 üzenetére
Na kicserélték az írót,de gondold el,hogy az alaplapot és a picup-ot csak!
Na most tegnap írtam a Sony-BD-RE DL-re és a rétegváltáskor 2x próbálkozott az ImgBurn.
Ma reggel meg próbáltam egy Verbatim BD-RE DL-t az meg hibátlanul megírta,na most mindkettőt visszanéztem semmi akadás folyamatos lejátszás volt tapasztalható,annak ellenére,hogy a Sony-n 2x próbált réteget beállítani.
Na most merjem a TDK BD-R DL-t írni?
Azt karattyolták,hogy amit bír a lemez írási sebessége azt kell beállítani az ImgBurn-ben,tehát max-t.
Mennyire állítsam az írási sebességet szerinted? -
GEO001
aktív tag
válasz laca000 #1797 üzenetére
Az tény, hogy a DVD médiák "fény-korszakában" a TDK nem korrektül volt kezelhető, sok író elrontotta, sőt viszaolvasási gondok is jelentkeztek, hiába volt végig Plex-em nálam is ez volt a helyzet.
Azért az alapvetően TDK id-vel rendelkező BD lemezek visszaolvasási görbéit megnézzük nem rossz minőséget produkál (sőt vetekszik Verba egyes korongjaival)."Az élet csak egy pillanat. De ez a pillanat elég, hogy örökkévaló dolgokat cselekedjünk..." - E. Bersot
-
james008bond
őstag
válasz laca000 #1738 üzenetére
Így van. A vevőnek nem kell képzett szakembernek lennie, hogy meg tudja ítélni, ő baltázott-e el valamit vagy tényleg hibás a készülék, ezért nem is neki kell fizetnie gariidőn belül, mert a vevő csak azt észleli, hogy nem úgy működik, ahogy az le van írva.
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
dodoroli
aktív tag
válasz laca000 #1736 üzenetére
Kinek kell állnia a költségeket?
A jótállási idő alatt a bizonyítás a forgalmazót terheli, tehát elemi érdeke, hogy bizonyítsa „ártatlanságát”. Ezért természetesen az a költség, amibe a bizonyítási eljárás kerül, a forgalmazót terheli, abban az esetben is, ha az eljárás az ő igazát bizonyítja. E nélkül ugyanis nem tudott volna bizonyítani, tehát a teljes költség terhelte volna. Gyakran előfordul, hogy a forgalmazó megfenyegeti a vevőt: elküldi ugyan bevizsgálásra a kérdéses terméket, de annak költségét áthárítja rá, ha kiderül, hogy a hiba nem gyártási eredetű. Ez a fogyasztók többségét elrettenti, hiszen a bevizsgálás nem olcsó mulatság és a fogyasztó általában nem tudja megítélni, milyen kimenetele lehet a vizsgálatnak. Ezért inkább visszakozik, mert fél egy esetleges többletköltségtől. Így viszont megfosztják a törvényben biztosított joga gyakorlásának lehetőségétől. Az ilyen jelenségek ellen keményen fel kell lépni. Szerencsére egyre gyakrabban tapasztalható, hogy egyes forgalmazók nem vállalják a költséges vizsgálatot és – a vásárlók kegyeinek megnyerése érdekében is – inkább cserélik a vitatott termékeket.
Ezt most találtam!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Path of Exile 2
- Opera böngésző
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GTA V
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest