- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
válasz
laca000 #2820 üzenetére
Ugye a 23.98 csak elírás részedről és 23.976-ról van szó? A blu-ray lemezek többségénél 23.976 fps a képsűrűség.
Én gyakran tettem át PAL DVD-ről így a hangot és legtöbbször pontos volt a szinkron. Néha kellett kicsit adjusztálni a hangot, ha más kiadású film került a BD-re. -
gg72
veterán
-
Joshi
titán
-
Joshi
titán
válasz
laca000 #2467 üzenetére
Amit te szeretnél arra olyan asztali lejátszó kell ami tud BD iso-ból lejátszani. Ilyen pl az Egreat EG-S900 vagy az Asus O!Play BDS-700. Az én asztali LG BD660-om le tud játszani mappából m2ts fájlt de pl feliratot már nem látja benne de ha jól emlékszem még hangsávot se lehet váltani. Háttértárról csak az ISO állomány a megfelelő.
-
szaszapi
őstag
válasz
laca000 #2463 üzenetére
Egyszerű a dolog,sokat nem kell várni a beépített usb-és lejátszástól se tv usb-jéről se asztali lejátszó usb-jéről.Ezekről max mkv-t tud nézni az ember és kb kifújt a dolog.Ha mindenképp ezt a lejátszási módszert akarod erőltetni akkor bizony mélyen a zsebedbe kell nyúlni.
De egyébként nem értem mit akarsz ezzel?Sokallod lemezekre a pénzt és vinyóról akarod lejátszani a filmeket igaz?
Milyen asztalid van?Annyira nem ismerem a drágább lejátszókat,de ha jól tudom az újabb Asus O-play vagy jobb Egreatek,talán Popcorn lejátszók jöhetnek szóba amivel kivitelezni tudod a külső vinyóról való filmlejátszást.
-
-
dodoroli
aktív tag
válasz
laca000 #1736 üzenetére
Na kicserélték az írót,de gondold el,hogy az alaplapot és a picup-ot csak!
Na most tegnap írtam a Sony-BD-RE DL-re és a rétegváltáskor 2x próbálkozott az ImgBurn.
Ma reggel meg próbáltam egy Verbatim BD-RE DL-t az meg hibátlanul megírta,na most mindkettőt visszanéztem semmi akadás folyamatos lejátszás volt tapasztalható,annak ellenére,hogy a Sony-n 2x próbált réteget beállítani.
Na most merjem a TDK BD-R DL-t írni?
Azt karattyolták,hogy amit bír a lemez írási sebessége azt kell beállítani az ImgBurn-ben,tehát max-t.
Mennyire állítsam az írási sebességet szerinted? -
GEO001
aktív tag
válasz
laca000 #1797 üzenetére
Az tény, hogy a DVD médiák "fény-korszakában" a TDK nem korrektül volt kezelhető, sok író elrontotta, sőt viszaolvasási gondok is jelentkeztek, hiába volt végig Plex-em nálam is ez volt a helyzet.
Azért az alapvetően TDK id-vel rendelkező BD lemezek visszaolvasási görbéit megnézzük nem rossz minőséget produkál (sőt vetekszik Verba egyes korongjaival). -
james008bond
őstag
-
dodoroli
aktív tag
válasz
laca000 #1736 üzenetére
Kinek kell állnia a költségeket?
A jótállási idő alatt a bizonyítás a forgalmazót terheli, tehát elemi érdeke, hogy bizonyítsa „ártatlanságát”. Ezért természetesen az a költség, amibe a bizonyítási eljárás kerül, a forgalmazót terheli, abban az esetben is, ha az eljárás az ő igazát bizonyítja. E nélkül ugyanis nem tudott volna bizonyítani, tehát a teljes költség terhelte volna. Gyakran előfordul, hogy a forgalmazó megfenyegeti a vevőt: elküldi ugyan bevizsgálásra a kérdéses terméket, de annak költségét áthárítja rá, ha kiderül, hogy a hiba nem gyártási eredetű. Ez a fogyasztók többségét elrettenti, hiszen a bevizsgálás nem olcsó mulatság és a fogyasztó általában nem tudja megítélni, milyen kimenetele lehet a vizsgálatnak. Ezért inkább visszakozik, mert fél egy esetleges többletköltségtől. Így viszont megfosztják a törvényben biztosított joga gyakorlásának lehetőségétől. Az ilyen jelenségek ellen keményen fel kell lépni. Szerencsére egyre gyakrabban tapasztalható, hogy egyes forgalmazók nem vállalják a költséges vizsgálatot és – a vásárlók kegyeinek megnyerése érdekében is – inkább cserélik a vitatott termékeket.
Ezt most találtam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- PlayStation 5
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- WOT - Roham
- Iqos cigaretta
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Láncfűrész topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest