- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ang
csendes tag
Szoftveresen nem nyúltam a rendszerbe a korábbi leirásban ahogy láttátok szerintem mindent megtettem, viszont szétszedtem a gépet, kifujtam sűrített levegővel a tálcát nyitott állapotban, visszaszereltem, és most az előbb megírt 4X-esen egy Verba LTH-s lemezt, miközben elmentem ebédelni. Bíztató. Holnap jön egy BD-RE Verba, azzal még tesztelek, bár az meg csak 2X-esen pörgethető.
Eddig főként AWS-es sebességgel azaz legtöbb esetben MAX-on nyomtam ki Pana lemezekre a munkákat.
Azt elárulná valaki hogy mi is az a proggi amivel vissza lehet olvasni és az irás minőségét megállapítani?
Köszi mindenkinek a tippeket. -
OrLiX
tag
Azt is be kellett volna állítani?
Leírnátok akkor, hogy mire figyeljek teszteléskor?
Mindjárt végez újra a teszttel egy másik gépen, ahol kb. 10Gb-ig egyenletes, 1-2 tüskével,
de 10Gb fölött kezd hasonlítani az első teszthez.ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ.
-
jeni
félisten
de van csak meg kell venni kb 700 Ft-t tudsz venni az aprón,sőt ha jól tudom a gg72 is tudna neked eladni belőle és van 50GB BD-RE DL lemeze is nagyon jó áron,ha jól emlékszem 1200 Ft/db (a forint mozgását nem vettem figyelembe)
gg72 azt a kétrétegű JVC 50GB újraírhatót Tokyó-ban (május elején) még nem láttam akkor csak a 25Gb BD-Re-t
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
átéltem egy 3 faktoros földrengés Tokióban 3 nappal ezelőtt. szinte nem éreztem semmit éppen a szállodai szobában ültem a széken és nem lehetett érezni,mert az a 3 skálás rengés szinte mindennapos erre felé. picit reng a föld és kész.
amúgy az épületek 99,9% földrengés biztos.
a falak kissé megrepedeznek,az útburkolatok szintén de nem vészes de semmi több.
a magyar útburkolatok 1000% szarabb a Japán utakhoz képest,pedig nálunk nincs földrengés.
a vasút hálózat (metró,felső vasút) meg fantasztikus TÖBB szintes a vasút hálózat ott a bliccelés-t nem ismerik,arra felé csak napi vagy heti csomag van és addig utazol vele míg le nem fog az érték,a kaja szinte borzalom. a leves hihetetlen-nem egy jó babgulyás.a boltban szinte szárított kajákból csinálnak maguknak gyors kaját. az a tengeri leves amiben mindenféle tengerben előforduló halak egyes darabjait teszik bele. olyan büdös volt. a marhapörkölt sem igazi marhapörkölt,jó ha van benne 4-5 szem marhaféle hús.
felüdítő volt mikor bementünk a McDonald’s boltba hamburgerezni 100 Yen egy hambi.
a műszaki cikkek meg szinte egy árban vannak a magyarral,talán a amazonféle rendelések amit még megérné az embernek. de kínálat az bőséges,és minden saroknál van eladó.
a pc-s író terén a Pioneer BDR-207-s volt 13500 Yen. Az XL változat meg 29500 Yen.
amit vettem BD-Re Victor lemezt azt mára megemelték 1280 Yen-re 980 Yen-ről. A TDK és a Maxell lemez csomag van amit még 1080 Yen áron még meg lehet venni. a többi 1400 Yen ártól mennek felfelé.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest