- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Nyápic7 #18814 üzenetére
Akkor próbálok egy értelmes választ írni:
Ne keress összefüggéseket a hírek és a BTC árfolyamváltozások között. Sokszor van, de többször nincs. Rengetegszer nincsen egy emelkedés vagy esés hátterében fundamentális ok. Többször nincs mint ahányszor van. Ez egy piac. Rengeteg kereskedési bottal, kereskedői érzelmekkel, félelemmel, mániával. Én a technikai elemzést tartom jobbnak micro távon, macro távon pedig inkább a fundamentálist. Mindenki mást lát egy adott árban. Ami most neked lehet hogy egy nagy esésnek tűnik, az egy 2013-as OG hoz képest aki azóta HODL-ol semmi, lehet ma rá se néz az árfolyamra. Minden viszonyítás kérdése.
Az én tanácsom, NE keress összefüggéseket a hírek és a chart között. Sokkal többször fordítva van, a charton történik valami, aztán utólag gyártanak rá híreket, meg összekötik valamivel. Természetesen van ennek az ellentéte, de te most pl. sosem fogod tudni hogy azért mentünk ekkorát mert a paypal is beszállt, vagy mert a nagybefektetők is beszálltak, vagy mert megint csak a kisbefektetők mániája hajtja? Sosem fogod megtudni. A mai esést okát? Azt sem. És szerintem nem is kell keresni. Szvsz ekkora emelkedés után mint ahogy írtam is technikai elemzés alapján teljesen benne van akár egy 30-40%-os korrekció is.
Remélem kicsit érthetőbb akkor így."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
htc07
addikt
válasz Nyápic7 #18817 üzenetére
én vettem egy hónapja is, beütött a fomo 18k körül
de lehet kongatni a harangot hogy vége a bitcoinnak (megint), mindig elő szoktak kerülni ilyenkor a szakértők a topicban. Persze, aki rosszkor száll be, az szívja a fogát, hogy idén nem lesz nyaralás
Nyápic7: szerintem egyikünk sem mozog magas körökben dél-koreában, hogy megerősítsük az információid.
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz Nyápic7 #18817 üzenetére
Olvasni lehet sokmindent, meg konteókat gyártani, mindig megmagyarázzák utólag az eséseket. Amúgy kínából is lapátolják ki a pénzt ezerrel, nem csak dél-koreából, szóval ez önmagában semmit sem jelent. Ha most szálltál fel a vonatra, akkor kitartást.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
cof
veterán
válasz Nyápic7 #18814 üzenetére
Ilyen a piac, egyszer fel, egyszer le... Nem kell ezen csodálkozni, majd ha tolna egy -70%-ot na azon már lehetne csámcsogni. Nincs ennek semmiféle mélyebb oka jelenleg.
Aki márciusban belevett, még mindig 10x profitban van csak halkan jegyzem meg BTC és ETH-val is.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest