- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZollR
tag
Ezt nem így kell felfogni. Az a BTC ami elveszett, az nem forog közkézen, nem mozog. Mivel az árat a kereslet-kínálat határozza meg, ezért amit nem kínálnak (mert pihen valahol) az hiányt teremt automatikusan a kínálati piacon, tehát nyomja fel az árat, automatikusan.
Nem önbevallós-hazudós a dolog. Aki nem ad el, mert kivár, ebből a szempontból pont ugyanolyan aktívan mozgatja felfele az árat, mint aki nem fér hozzá a walletjéhez, mert elfelejtette a kódját. -
ignorant
senior tag
mtgox nem funkcional mint exchange szoval az ott latott ertek irrelevans mar egy ideje. Ezert is valtott mindenki masra.
Eddig azert volt magasabb kb 100USD-vel mert honapokig kellett varni fiat withdraw-ra, most meg joideje btc kivetel se megy.
Az a baj hogy mivel ez a legregebbi exchange az ujak foleg ezzel kerulnek kapcsolatba eloszor, vagy ugy gondoljak hogy ez a legmegbizhatobb.
-
törölt tag
Attól függ, hol... Bitstampen 530-ig ment le február 10-én, BTC-e-n is volt egy mélyrepülés ugyanekkor, Mt.Goxon meg most is 300 alatt van az árfolyam. Plus500-azni nem szoktam, de ők az Mt.Goxot használták, amíg össze nem csuklott. Azóta a BTC-e árfolyamához viszonyítanak.
-
ignorant
senior tag
Pontosan. Haboruk alatt pl meg az egymassal szemben allo felek is sokszor nagy mennyisegu hamis penzzel probaltak elarasztani az ellenseg gazdasagat.
Ezert kritizaljak nagyon a FED-et egyre tobben. Miota letrejott tobb mint 90%-ot romlott a dollar vasarlo ereje a tul sok penznyomtatas es manipulacio miatt.
Nem lepodnek meg, ha tobb szaz ev tavlatabol a mostani kozponti bankok altal iranyitott globalis monetaris politikara ugy emlekeznenek mint a vilag legmonumentalisabb piramis jatekara.
-
HSM
félisten
A mondandód első részére reflektálnék csak, és nagyon nagyon röviden, azon belül is erre:
"Ezzel arra akartam reflektálni, miszerint lehet, hogy valaki felismerte az ebben rejlő "bizniszt", ha egyszerűen nem volt _hosszútávon_ nélkülözhető pénze."Ez így leírva nagyon meggyőzően hangzik, de van egy kis bökkenő. Ha te tényleg felismered ebben a hatalmas bizniszt, akkor igenis, hogy pár hónapig megvonsz magadtól minden örömöt, és megoldod, vagy hitelt veszel fel, vagy kisebb lakásba költözöl, vagy nem fűtessz egy hónapig. Pont azért, hogy később ne ebben a nyomorban kelljen élned. Kérdezem én, akkor Penge hülye volt, hogy nem így tett? Nem. Arról van szó, amit lejjebb írsz, hogy savanyú a szőlő, és utólag már mindenki nagyon okos. Nekem ez szúrta a szemem. Lehet mellébeszélni, hogy kinek mennyire "fájt" mondjuk 20 BTC-t venni, amikor még csak 5$ volt az árfolyam, amiből ma már igen szép summa lenne, de itt arról van szó, hogy ki bízott egyáltalán ebben, hogy egyáltalán rászánja az időt, vegyen magának, meg hasonlók.
Én is lemaradtam a vonatról bizonyos szempontból, meg túl olcsón eladtam jópár BTC-m, meg én se vettem, nem volt rá pénz, de mégsem irigylem azoktól, akiknek vagy szerencséjük volt vele, vagy hittek benne.
És igen, azoktól se irigylem, akik nem dolgoztak meg a pénzükért, BTC-be fektették anno, és most mégtöbb lett nekik. Az élet ilyen. Lehet hőbörögni, de attól nem lesz jobb senkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest