- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
"Ha te tényleg felismered ebben a hatalmas bizniszt, akkor igenis, hogy pár hónapig megvonsz magadtól minden örömöt, és megoldod, vagy hitelt veszel fel, vagy kisebb lakásba költözöl, vagy nem fűtessz egy hónapig."
Még mindig nem érted. Arról van itt szó, hogy aki olyan szinten él, hogy mindent megvon már magától, tehát ténylegesen szegény, az már nem tud több mindent megvonni magától. Maximum az internethozzáférésemet (2700/hó) tudtam volna megvonni, az sovány.
9 millió "válság sújtotta szegény" országában hiába magyarázza az ember, hogy a szegénység nem ott kezdődik, amikor az ember nem tudja lecserélni a gépét, telefonját, autóját, tankolni, felújítani a lakását/házát, elmenni nyaralni, stb.
Hanem amikor pótolni sem tudná sem a gépét, sem a telefonját sem semmilyen berendezését ha véletlenül felmondaná a szolgálatot, nincs autója, nincs lakása/háza, soha vagy évek/évtizedek óta nem volt nyaralni, ahogy máshol sem igazán és mindezt úgy, hogy nem iszik, nem dohányzik.
Sokan azt hiszik, hogy aki már internethozzáféréssel rendelkezik az egyenesen luxusban él. Arra senki nem gondol, hogy pont azért rendelkezik internethozzáféréssel, mert a legolcsóbb alternatíva egyben a tanulásra (még ha nem is pótolja a tanárokat és nem ad diplomát), a könyvtárra (még ha korlátozott mértékben is), a kikapcsolódásra, szórakozásra (még ha nem is pótolja a valódi élményeket) és még sok más apróságra. Még a TV előfizetést meg a napilapokat és a többi újságot is feleslegessé teszi.
"Én is lemaradtam a vonatról bizonyos szempontból, meg túl olcsón eladtam jópár BTC-m, meg én se vettem, nem volt rá pénz"
Az úgy már más. De ha adtál is el, akkor gondolom van legalább 10 vagy annál is több. Az már szép összeg. Van, akinek még 1 teljes BTC-je sincs...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Family Link
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mozilla Thunderbird
- Autós topik
- 24 Hours of Le Mans
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest