Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Bitcoin topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23001) Boond válasza KMT (#22994) üzenetére


Boond
addikt

Amit néztem, linkeltem oldalt ott igen 2017-2021 volt 2015 a legrégebbi amit írt kb, lehet azért nincs a 13.
Ezek szerint akkor mostanában van a "mélypont", és néhány év múlva várhatóan megint lesz egy tüske...

Köszi, így már van némi értelme :)

(#23002) hitman77 válasza KMT (#22999) üzenetére


hitman77
senior tag

Igen, tényleg áttekinthetőbb a felület. Még csal lvl1 vagyok, így nem tudok kártyával befizetni. Viszont Binance-ról próbaképp szeretnék küldeni valamit, hogy valóban ki tudom e utalni ingyen a BTC-t a Ledgerre. Azt néztem, hogy BSC-n is fogad BTC-t. Érdemes ezzel probálkózni vagy váltsak mondjuk az említett XLM-re és küldjem azt?

(#23003) nort_on válasza hitman77 (#23002) üzenetére


nort_on
senior tag

Igen, BSC hálózaton is tudsz küldeni/fogadni. BUSD-t meg ingyen tudsz kiküldeni Binance-ről.

FTX pro-ról ingyen küldesz át FTX-re (ex blockfolio), onnan meg bármit bármilyen támogatott hálózatot ingyen tudsz küldeni. Bónusz, 8% kamatot fizet mindenre. :)

[ Szerkesztve ]

(#23004) butch3r válasza Boond (#22998) üzenetére


butch3r
senior tag

hol vezetik dollárban?
az a legelterjedtebb, tudsz vele kereskedni nem usd-ben is...

Tehát, teszem azt, ha elfogy a lendület, egyszer csak a hit, a dollár mögül, akkor az összes kripto is elértéktelenedik, mert ha jól látom dollárban vezetik.
Akinek most fájnak az üzemanyag árak, várja ki ezt a pillanatot mert akkor a benya is ingyen lesz (hisz a nyersolaj árát is dollárban vezetik) :))

(#23005) Boond válasza butch3r (#23004) üzenetére


Boond
addikt

Legtöbb helyen dollárt írnak, magyarul arra váltja át, és abból "veszi". Legalábbis ahogy nézem. Nem láttam még olyan, hogy pl jüan-ba vagy jen-be, vagy akármi... (ettől még lehet persze).

"Akinek most fájnak az üzemanyag árak, várja ki ezt a pillanatot mert akkor a benya is ingyen lesz (hisz a nyersolaj árát is dollárban vezetik)"

Az egy dolog... úgy is mondhatnám más tészta... ott van egy egyezség ugyebár... Nem tudom tudod-e, annak az előtörténetét.... A lényege ott is a pénzzel való játszadozás volt, és a konkurencia/kihívó ellehetetlenítése...

Jelenleg a világot, a dollárral lehet ellenőrizni...(még). De mint írtam, recseg, ropog a történet... senki sem tudja mikor. Lehet már ebben az évtizedben, lehet a következőben csak, de befog következni, hogy elveszti vezető szerepét... Korábbi tapasztalatok alapján kb 100 éves priodusok voltak, erre.

Ettől a benzin nem lesz ingyen, feltételezném visszatérnek majd az aranyhoz pl. (egyébként abból is látszik, hogy a dollár valós értéke, sokkal kisebb annál amit mondanak rá, hogy "ideiglenesen" fel van függesztve, az aranyra válthatósága - ugye ez több évtizedes így van).

A crytopénzek, viszont egészen más történet...

[ Szerkesztve ]

(#23006) Boond


Boond
addikt

De inkább az érdekelne ki miben utazik, lát fantáziát :) És miért pont abban.

(#23007) nort_on


nort_on
senior tag

Ingatlan, indexkövető ETF (dollár alapon ;]), kriptó (40-40% BTC+ETH, maradék 20% meg ALT-ok vegyesen), minimális PEMÁP, PMÁP és MÁP+.

(#23008) Boond


Boond
addikt

"Indonézia is kivonja a pénzügyi cégeket a kriptoiparból"

Indonézia pénzügyi hatósága arra figyelmeztette a pénzügyi vállalatokat, hogy tilos kriptoneszközöket kínálniuk vagy azok eladását, tranzakcióját segíteniük.

https://itcafe.hu/hir/indonezia_kriptipenz_penzugyi_szektor_tiltas.html

Pont erről beszéltünk fentebb is, hogy ez lezárást, változtatást előkészítenek. (a milliárdosoknak meg információs előnyük van egyébként is).

[ Szerkesztve ]

(#23009) gyurma888 válasza Boond (#23008) üzenetére


gyurma888
aktív tag

+ Thaiföld és Szingapúr. Meg majd jön a többi ország is. Én kiszálltam egyelőre kis bukóval, mentem ami menthető. Aztán majd kiderül mi lesz.

(#23010) HyP3b0y válasza Boond (#23005) üzenetére


HyP3b0y
senior tag

Pedig € és £ is bőven létezik. Vannak váltók ahol KYC után csak ezeket éred el EU-ban, USD pairt nem (pl.: Gemini). Nem annyira népszerű mint a $, de ettől még nincs a kripto kizárólag a $-hoz kötve. Az amcsi $ a kriptotól függetlenül is mindenhol jelen volt és van a piacon, ha bedől akkor a kripto értéke dollárban pont hogy felmegy szerintem. Többi valutára meg fene tudja milyen hatása lesz, de ha épp kajára kell kuporgatnod a válság miatt akkor pont a kripto portfóliód lesz a legkisebb gondod.

"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

(#23011) vg válasza Boond (#23008) üzenetére


vg
addikt

Mindjárt jön ügyeletes bitcoin nepper, és beírja, hogy ez egy öt éves hír, újra előszedve. :DDD ;]

(#23012) Boond válasza HyP3b0y (#23010) üzenetére


Boond
addikt

Akkor jó. Én amit néztem videókat stb, ott leginkább usd-t láttam. De akkor jó, ha mást is elfogadnak, másra is lehet.

" Nem annyira népszerű mint a $, de ettől még nincs a kripto kizárólag a $-hoz kötve."
Legjobb lenne ha aranyhoz lenne :DDD De ez nagyon off...

" ha bedől akkor a kripto értéke dollárban pont hogy felmegy szerintem."
igen... mint a pengő idején... van milliód, milliárdod, és még egy cukorkát sem tudsz venni rajta...

Nem tudom milyen hatása lesz, de nem kizárt, hogy pl a jüan és Kína veszi majd át a helyét. De ezt jelenleg senki sem tudja megmondani... viszont nem véletlenül halmoznak fel aranyat a nemzeti bankok/országok... ha más nem az még mindig fedezetet nyújt, a pénz értékének...

A bitcoin és hasonlók kevésbé jók ilyen esetre, pont a nagy változékonyuk miatt... Most már egy 10 éve lassan tart ez a bitcoin mánia, ha nem több... előbb utóbb ez a terület is szabályozva lesz. Lásd fenti cikket. Valamint készülnek az országok a saját kriptó valótájukkal.

De visszatérve dollár ma a legnagyobb pénzforgalmi eszköz, az euró talán 25% körül van. De egyes országok már kihagyják a dollárt a kereskedésből, és egymás között, más formában kereskednek. pl Kína és Oroszország.

Mindenesetre ez Kínában jól látszik, amint bevezették a saját pénzüket, azt megelőzőleg kipucolták, az összes kritot.

(#23013) Boond válasza HyP3b0y (#23010) üzenetére


Boond
addikt

Ezért jó ha van olyan eszközöd ami érték álló, és/vagy idővel csak növekszik... pl ilyenek a régiségek, ritkaságok. arany stb...

A kaja gond, inkább a városiaknak lenne (társadalmilag nézve)... ott nehezebben lehet vmit megtermelni az aszfalton :DDD

[ Szerkesztve ]

(#23014) BaLee válasza vg (#23011) üzenetére


BaLee
addikt
LOGOUT blog

Ha megvizsgáljuk kicsit távolabbról a dolgot szépen lassan rájövünk, hogy senkinek sem érdeke betiltani a kriptot az olcsó videokártyákra ácsingózókon kívül.

Szabályozni akarják, megadóztatni (akár kereskedő akár bányász oldalon) mert abból van pénz. Betiltásból nincs.
Nálunk sem véletlenül tértek át a 15%os kripto adóra.

(#23015) dnelb válasza BaLee (#23014) üzenetére


dnelb
veterán

bányászat tiltása simán elképzelheto szerintem, ha képesek voltak kinyirni a komplett autóipart a szennyezés miatt, ez sem fogja megúszni, csak idő kérdése.

(#23016) BaLee válasza dnelb (#23015) üzenetére


BaLee
addikt
LOGOUT blog

Szerintem ott inkább annak kellene folytatódnia, hogy a bányászat megújuló energiából történjen. Amerre már most is halad a dolog.

A napokban olvastam egy cikket, hogy az egész kriptoipar által használt energiamennyiség az arany bányászatához felhasznált energiának csak 64%-a.

(#23017) HyP3b0y válasza dnelb (#23015) üzenetére


HyP3b0y
senior tag

Csak míg az autóipar nehezen áll át megújulóra/karbonsemlegesre addig itt pár blokklánc átáll PoS-re, a többi meg megoldja a bányászatát megújuló energiából. A bányászoknak is valahol ez a cél, hiszen nem függnének az energiaárak alakulásától így (saját napelemre gondolok).

"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

(#23018) Boond


Boond
addikt

Ez egészen addig van így, míg nem látják veszélyeztetve, pénzrendszert, a világ stabilitását... pl vállalatok, magánszemélyek tömeges pénz-vesztése, az már nagyban gondot jelenthet, és a bankrendszerre helyezhet nyomást, többek között...

Másrészről:

"Beköszöntött a végletek korszaka, amelyben egyszerre kell kiszolgálni a készpénzes felhasználókat és a kripto-fanatikusokat."

"Napról-napra újabb paytech innovációk látnak napvilágot, a fizetési tranzakciókba pénzügyi szolgáltatásokat ágyaznak, a legnagyobb kereskedők, webáruházak fintech szolgáltatókká válnak.

A jegybankok a digitális jegybankpénzzel (CBDC), a BigTech a metaverzummal, a felhasználók pedig az NFT-vel, és a BNPL-lel ismerkednek. Eközben Magyarországon jön az AFR 2.0, beérhet a fizetési kérelem, a nyílt bankolás és egyre több webáruházban kriptovalutával is lehet fizetni."

fintechzone.hu

Az IMF a kukába dobatná El Salvadorral a bitcoint

(#23019) Boond


Boond
addikt

Igen, de az arany az arany... :DDD

(#23020) Zsoxx válasza -Skylake- (#22976) üzenetére


Zsoxx
senior tag

Ha az egész világon tiltott lesz a BTC-t FIAT-ra váltani, de Salvadorban nem, és Józsika ott váltja át, Józsika nem követ el törvénysértést. Legfeljebb megkérdezi tőle a NAV, honnan lett ennyi pénze hirtelen.
A probléma az, hogy ha mindenki Salvadorba menne átváltani, az országnak egyszerűen nem lenne annyi dollárja, hogy az igényeket kielégítse.

(#23021) emvy válasza Zsoxx (#23020) üzenetére


emvy
nagyúr

Azt vagod, hogy a magyar törvények akkor is vonatkoznak rad, ha nem itthon tartózkodsz?

while (!sleep) sheep++;

(#23022) eboostr


eboostr
aktív tag

Lesz itt még napelem drágulás... ;]
Vagy már tart?

(#23023) KMT válasza Boond (#23001) üzenetére


KMT
addikt

BTC-t kell nézni. Sok coin nem létezett akkor még. Tanulságos visszanézni.

[kép]

(#23024) Boond válasza Zsoxx (#23020) üzenetére


Boond
addikt

Ezen amúgy nem kell elmélkedni, Kínában ez már valóság. betiltották nem csak a bányászatot, de a tőzsdéket, és a tranzakciókat is, sőt asszem birtoklás, és külföldi ebből szerzett jövedelem is annak számít...

Tehát ebben az esetben Józsika, max úgy tudja felhasználni, ha elköltözik Kínából pl, ahol még nem vonatkoznak rá ezek a szabályok...

#23023) KMT
Egész historikus :)

(#23025) Boond válasza WARZ (#22602) üzenetére


Boond
addikt

Azért ez elég merész... vajon msot hogy érzi magát a befektető fél 1 TBC-vel?

(#23026) syberia


syberia
veterán

(#23027) Zsoxx válasza emvy (#23021) üzenetére


Zsoxx
senior tag

Ez fordítva is igaz? Egy arab emirátusok-beli állampolgár, ha Bp-en nyilvánosan csókolózik, lerohanja a TEK? Merthogy ott van ilyen törvény.
Vagy ha Hollandiában elmegyek kurvázni, vagy füvezni, itthon letartóztatnak?
Ne röhögtess már.

[ Szerkesztve ]

(#23028) sambenez válasza Zsoxx (#23027) üzenetére


sambenez
addikt

"Vagy ha Hollandiában elmegyek kurvázni, vagy füvezni, itthon letartóztatnak?"

Ha kiderül és betartják a törvényt akkor eljárást indítanak ellened. Bármennyire is meglepő számodra.

(#23029) Dißnäëß válasza Zsoxx (#23027) üzenetére


Dißnäëß
veterán

Olvasgasd az útleveled, ajánlom. :U :K

Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

(#23030) Zsoxx válasza Dißnäëß (#23029) üzenetére


Zsoxx
senior tag

Nincs útlevelem, ahova megyek, elég a személyi ig. Mi van benne?

(#23031) emvy válasza Zsoxx (#23027) üzenetére


emvy
nagyúr

Tényleg nem tudok mit kezdeni azzal, ha nem vagy tisztában a jogszabályokkal.

while (!sleep) sheep++;

(#23032) Zsoxx válasza emvy (#23031) üzenetére


Zsoxx
senior tag

Úgy tűnik, ebben igazad van.
Viszont térjünk vissza a bitcoinra. Szerinted az átváltási tilalom kire vonatkozik? Nyilván nem az állampolgárra, hanem a pénzintézetekre. Ha nekik meg van tiltva , hogy átváltsák a BTC-t FIAT pénzre, Józsika nem követ el bűncselekményt, ha máshol ezt megteszi, mert a törvény nem rá vonatkozik-

(#23033) Dißnäëß válasza Zsoxx (#23030) üzenetére


Dißnäëß
veterán

a magyar törvények akkor is vonatkoznak rad, ha nem itthon tartózkodsz?

Pontosan ez. Erre kötelez. :U

Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

(#23034) Zsoxx válasza Dißnäëß (#23033) üzenetére


Zsoxx
senior tag

Hát nem tudom melyik jogalkotónak volt ez az ötlete eredetileg, de ritka nagy barom lehetett. Nevetséges az egész.

(#23035) Simulacrum válasza BaLee (#23014) üzenetére


Simulacrum
senior tag

Ha betiltanák, akkor ez a pénzösszeg, ami benne van biztosan átvándorol kötvényekbe vagy részvényekbe, ami adóköteles.

(#23036) BaLee válasza Simulacrum (#23035) üzenetére


BaLee
addikt
LOGOUT blog

Egy része lehet, de sztem max 10-30%-a. A nagy halak úgysem tudják elkerülni az adózást itt sem. Most, hogy pistike erről tölti a kártyáját vagy épp kivesz pár 1000€-t egy évben mert valahol belenyult a tutiban az amúgy is radar alatt van.

(#23037) Dißnäëß válasza Zsoxx (#23034) üzenetére


Dißnäëß
veterán

Gondolom, elôbb a diplomaták megegyeztek, aztán a jogalkotás már csak leírta mindezt.

Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

(#23038) Boond válasza Simulacrum (#23035) üzenetére


Boond
addikt

Ha betiltanák rögtön zuhanna az ára tehát, maximum, ami marad(t) belőle... Viszont folyamatosan adnak ki intézkedéseket, közleményeket... nem elképzelhetetlen... pl felverik a bitcoin árfolyam, a nagyok minimum pozitívba kiszállnak, a többiek meg majd lesnek, amikor esik az árfolyam...

Addig nincs gond, míg szárnyal... de ha válság, vagy problémák vannak a világban, gazdaság, lufi(k?), akkorlehetséges, hogy kockázat mérséklésből is kizárják, meg más okból is...

Simán lehet, hogy lépésenként... pl először csak cégeknek, bankoknak. később magánszemélyeknek is...

Valamint, van még azaz opció, mint pl Kínában, hogy msot már van hivatalos "bitcoin" ha vki annyira azt szeretne... ilyen kockázatos eszközökre meg nincs szükség...

[ Szerkesztve ]

(#23039) Boond


Boond
addikt

Kutyás kriptovalutától félti a befektetőket a Wall Street farkasa

"A csalásokból meggazdagodott egykori bróker azt mondta, rengeteg kriptovaluta egyetlen célja a befektetők megtévesztése. Az üzletember elsősorban az úgynevezett mémtokenekre gondolt, vagyis azokra a kriptovalutákra, melyeket az elmúlt időszakban a befektetők felkaptak, de sokan úgy vélik, hogy a valódi értékük megkérdőjelezhető. Szerinte a Dogecoin vagy Shiba Inu értéktelen és haszontalan.

Azt is elmondta, hogy a kriptovalutákkal kereskedők elsősorban a szabályozatlan piaci körülmények miatt lehetnek sikeresek, ezért szerinte a kormányzatoknak minél hamarabb be kellene avatkozniuk, hogy rendet teremtsenek."

Ehhez mit szóltok?
Még karácsony előtt kinyit az első magyar kriptotőzsde

Az igen....

"kezdetben volt olyan szemfüles befektetőjük, aki 20 ezer forintból képes volt 3 millió forintos haszon realizálására."

(#23040) vg válasza Boond (#23039) üzenetére


vg
addikt

Igen, 2013-ban mindenkinek volt lehetősége 20e-ből milliókat csinálni, azt is úgy, hogy 8 éivg nem nyúlt hozzá, csak tavaly.

(#23041) devast válasza Boond (#23039) üzenetére


devast
addikt

Ehhez mit szóltok?
Még karácsony előtt kinyit az első magyar kriptotőzsde

Talán ezt lehetne úgy fogalmazni, hogy legális átverés. Csinálnak tokent whitepaper-t jól icoznak egyet, valami random exchange szerűséget gyorsan rittyentenek mögé, megszedik magukat az icobol, és a világnak meg szüksége van 10001-ik crypto tőzsdére...

(#23042) Boond válasza vg (#23040) üzenetére


Boond
addikt

Az lehet... De én a azt gondolnám, hogy a magyar tőzsde nyitása óta érte el ezt... akár úgy, hogy vett vmi "bovli" coint, és a hype felvitte az értékét... ha sok volt belőle, vagy nagyon keveset ért, amikor vette, akár hasonlók is lehetségesek...

De persze amit írsz az általánosságban a legtöbb későbbi befutóra igaz hogy hogy olcsón megvéve, és később drágán eladva jól járt... csak az idő ugye...

De leginkább valószínüleg inkább erre megy a játék, a spekulációkon túl.
A kriptovaluta egyre kedveltebb megoldás a pénzmosásra

"Az lehet... De én a azt gondolnám, hogy a magyar tőzsde nyitása óta érte el ezt... akár úgy, hogy vett vmi "bovli" coint, és a hype felvitte az értékét... ha sok volt belőle, vagy nagyon keveset ért, amikor vette, akár hasonlók is lehetségesek...

De persze amit írsz az általánosságban a legtöbb későbbi befutóra igaz hogy hogy olcsón megvéve, és később drágán eladva jól járt... csak az idő ugye...

De leginkább valószínüleg inkább erre megy a játék, a spekulációkon túl.
A kriptovaluta egyre kedveltebb megoldás a pénzmosásra"

tehát a gondod ha jól értem, hogy van "saját" vagy más coin, amivel ők keresnek, főleg, ha nő majd az értéke?

Ez miért lenne meglepő? Ahogy néztem biance, cryto-nál is van sajátjuk. Miért ne hoznának létre újabb tőzsdét? ha van rá igény kereslet... akkor fog menni, ha nincs bebukik (vagy átverés is lehet persze, hasonló). De mivel szabályozatlan terület... mindenki saját felelősségre...

[ Szerkesztve ]

(#23043) devast válasza Boond (#23042) üzenetére


devast
addikt

De leginkább valószínüleg inkább erre megy a játék, a spekulációkon túl.
A kriptovaluta egyre kedveltebb megoldás a pénzmosásra

Ez kb a legnagyobb baromság amit el lehet képzelni. Én megértem, hogy a habzó szájú nem tudok videokártyát venni mert köcsög minerek rohadjon meg az összes meg kerüljenek pokolra típusú emberek dominálnak itt a fórumon, de akinek úgy ~80-nál több az iq-ja az maga is felfogja, hogy a crypto annyira nem jó pénzmosásra. Ugyanis kb az ÖSSZES fiat gateway kyc-s, aml-es, stb stb.... És hiába tumblerezi meg, vagy valami defi-vel el tudja rejteni... de nagy összegbe kivenni nem fogja tudni kb sehol. Kis piti pénzmosásra jó a crypto, nagy tételre használhatatlan.

(#23044) vg válasza Boond (#23042) üzenetére


vg
addikt

Én is játszom már jó ideje 20e játékpénzzel, felirom mennyiért veszem, és ha +20%-al többért eladom(a levonások után amit a kezelő levesz kb ekkor hoz valamit), és veszek másikat ami nagyon lent van. Kb tippre, vagy nagyon új... :) Sztem jól csinálom, mármint nekem jó, el lehet vele szórakozni, de a három millió érték az... hát, mondjuk úgy...fantazmagória.

(#23045) Boond válasza devast (#23043) üzenetére


Boond
addikt

Ez a lapcsalád linkje/cikke... az pedig, hogy a kriptót, ilyesmire is használják, evidens... cikkben is szereplő pl hekkerek, zsaroló vírusok, mind így kérik a pénzt... Tehát aki szerint ebben semmi realitás nincs, az sem látja túl reálisan a világot... a %-os mértéke más kérdés...

Emellett itt a legtöbben a spekuláció miatt, választják. Ha sokkal kisebb hozama lenne, sokkal kisebb lenne az érdeklődés... többek között...

Maga a technológia érdekes, és valószínüleg felhasználásra kerül. Ha jól tudom már most is van ilyesmi a normál bankrendszerben...

Ettől még a kripta valutákat, mai formájukban ahogy vannak akár ki is lehet iktatni egyszer... a vad nyugat sem tartott örökké...

"#23044) vg

Igen, ezek a ritka esetek lehetnek.

Kb mint amikor vki pókeren, vagy kaszinóban nyer jó sokat... Jól hangzik :D
De nagyon kicsi az esélye...

Persze ahogy nézem simán 100% vagy 200%-ot is el lehet érni... csak ha a grafikont meg nézem... de ilyen 20.000-ből milliókat... ez már egészen más kategória...

[ Szerkesztve ]

(#23046) Pietrosz válasza vg (#23044) üzenetére


Pietrosz
addikt

Én elkezdtem használni a binance auto investet, minden héten automatikusan vesz x összegért amit akarsz és azt is mutatja pluszban vagy e. :K

(#23047) butch3r válasza Boond (#22971) üzenetére


butch3r
senior tag

[link] mégsem tiltja oroszország, bár erre már utalt 6absbulldog korábban

23045: a lapcsalád cikkjei, hírei leginkább pont ebbe a kategóriába esnek (nincs csak drágán vga)

(#23048) vg válasza butch3r (#23047) üzenetére


vg
addikt

Ezt itt olvasom előszőr, de ez valami nepper oldal, itt nem írnak rosszat, nehogy rossz legyen a biznisznek. Esetleg valami más forrás?

(#23049) OPiiPO válasza devast (#23041) üzenetére


OPiiPO
addikt

+1, "Mind a két token kezdettől fogva népszerű a holderek, azaz a vásárlók körébe" ez is egy szép mondat lett :D

"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

(#23050) gorje


gorje
senior tag

Sziasztok!
Coinbase oldalról szeretnék BTC-t kézzel foghatóvá tenni. Melyik a legkedvezőbb megoldás? Revolut, Wise van, pl? Coinbase váltás euróra és Wise-ra mondjuk?

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Bitcoin topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.