Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Bitcoin topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20001) -Skylake- válasza Heroes fan (#19999) üzenetére


-Skylake-
addikt

Ja nem reflinkes, csak mindenki aki rakattintott latta a neved. De amugy tenyleg nem az.

Annyira szivesen megirnam egyebkent hogy most mit gondolok, de ket gondolatom van amibol az egyik siman csak szemelyeskedes a masik viszont mar ragalmazas. De nem er meg sem egy bant sem egy esetleges birosagi ugyet, szoval nem mondok semmit.

[ Szerkesztve ]

"Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

(#20002) Heroes fan válasza mepet (#20000) üzenetére


Heroes fan
őstag

Ez már több mint 2 éves cikk. Nem átverés az. 2021 március 17-ig volt teknikai fejlesztés alatt, és ettől a dátumtól kezdve kezdődhetett meg a látványos fejlesztés és a tőzsdére való kijutása. Nem úgy megy hogy csettintek 1-et azt már kész van minden része. A webáruháznak is tavaly kelett volna indulnia igaz, de ez a koronavírus mindent átírt.
Egy ilyen szintű oldal nem tudom hány év elkészíteni, de biztos nem 2 perc.

(#20003) BaLee válasza Heroes fan (#19999) üzenetére


BaLee
addikt
LOGOUT blog

Jól olvasom, hogy ingyenes regisztrációért 1000 hardot kap az ember ami átváltozik 1 "bitkoinná" ami jelenleg több, mint 18 millió forint?

(#20004) Heroes fan válasza BaLee (#20003) üzenetére


Heroes fan
őstag

Gyorindulásos lehetőség van, ha teljesítve van az adott részben akkor az ott kiírt hardot megkapod, és abból ha kijön 1000 átváltozik amit fel lehet használni a CN-hez visszaforgatni.
Van sok ismerősöm már akinek több mint 57 ezer CN-je gyűlt össze az évek során.

(#20005) Heroes fan válasza -Skylake- (#20001) üzenetére


Heroes fan
őstag

Meg amúgy ha már tag valahol az ember akkor azt a linket mutatja amivel regizett. És a reflinkes oldalak azokat hívják ahol az égata világon nem tudsz csinálni mást. Itt meg millió lehetőség van.

(#20006) -Skylake- válasza Heroes fan (#20005) üzenetére


-Skylake-
addikt

Rendben. Végül is miért is kellene kételkedni egy platformban , ami a következő 4 sort írja ki a főoldalára :

-Egy olyan új szakmát tanulhatsz, ami segít Neked kiugróan vagyonossá válni
-Annyit dolgozol, amennyit Te szeretnél
-Bárhol végezhető tevékenység, hiszen mindössze egy laptopra, internetre és az akaratodra lesz szükség
-Akkor mész szabadságra, amikor Te szeretnél

Teljesen valid, a világ mindig is úgy működött, hogy aki a neten valahol azt olvasta , hogy és most idézem "segít Neked kiugróan vagyonossá válni" az nagyon gazdag lett.

De tudod mit , fenntartom a tévedés jogát , szólj kérlek amint ebből először szedsz ki elkölthető BTC-t és kapsz ajándékba egy bort meg egy bocsánatkérő levelet.

Tudod az van, hogy sokkal jobban megrémít, hogy mi van ha ezt valaki tényleg elhiszi mint az, ha valaki azért reklámozza mert érdeke reklámozni. Sokkal jobban megrémít. Titkon bízok benne, hogy az utóbbi vagy.

-----------

Egyébként reflinkes oldalnak azokat az oldalak hívják ahol reflinkel lehet regisztrálni. Biztos én vagyok túlságosan alusisak , de azért látok némi összefüggést a reflink és a GY.I.K-ben olvasható "Ezen kívül a prémium alapjában megjelenik 200 HARD, ami akkor kerül át a tárcájába, ha 21 új tag regisztrál az ő meghívása alapján." között.

[ Szerkesztve ]

"Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

(#20007) sambenez válasza Heroes fan (#19999) üzenetére


sambenez
addikt

Neked hány ezen az oldalon bitcoinná változott bitcoinod van? ;]

(#20008) atee_13 válasza -Skylake- (#20006) üzenetére


atee_13
őstag

majd a kiutaláshoz kérnek bankadatokat vagy lesz egy link ;]

(#20009) -Skylake- válasza atee_13 (#20008) üzenetére


-Skylake-
addikt

Kiutalás ? Először mutass valakit, ki ezt megtudja fejteni :

"
Regisztrációkor 0,04 BTC értékű ajándék előjegyzett HARD prémium kerül jóváírásra a felhasználó tárcájában (vagyis az aktuális BTC/BTH árfolyam 4 százaléka). Ezen kívül a prémium alapjában megjelenik 200 HARD, ami akkor kerül át a tárcájába, ha 21 új tag regisztrál az ő meghívása alapján.
A verifikáció után az előjegyzett HARD-ok HARD-dá alakulnak át, miközben a rendszer újabb ajándékaként 200 CoverNotePool (CNP) kerül kibocsátásra a felhasználó részére.
A HARD-ok 1000-enként alakulnak át okos fedezetté, BiTHard-á (BTH).
A CNP-ből hozható létre az okos fedezet birtokában (BTH) az SCN rendszer fizetőeszköze, a CoverNote (CN).
A belső tőzsde indulása után a CNP értékesíthető kriptoeszközzé válik, amiből BTH-t keletkezik az értékesítés után. Így a 200 ajándék CNP-ből elkölthető CN hozható létre, amivel azonnal vásárolni lehet a piectereken."

Kiutalás.... Azt sem tudom megmondani a fenti szöveg alapján, hogy egyáltalán milyen cryptorol van itt szó.

"Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

(#20010) Heroes fan válasza -Skylake- (#20006) üzenetére


Heroes fan
őstag

Meg a 2 és negyed év alatt annyit változott az oldal hogy rá se ismersz. Nem is éri meg kivenni belőle mert webáruház lesz benne, és elköltöd akkor minek kivenni?
Meg folyamatosan kapja mindenki az emailokat is a konfikról hétköznap este 8-as kezdettel. Meg a koronavírus előtt még külföldön is jártak a tagokkal. Az idén Athénba mennek ha engedi a vírushelyzet, ha nem május közepén akkor szeptemberben.

(#20011) mepet válasza Heroes fan (#20002) üzenetére


mepet
addikt

2 éve is átverés volt, most is az. A gagyibb fajtából. Nincs valódi cryptopénz, nincs blokklánc, nincs bitcoin. Annyit tudnak, hogy egy honlapon kiír egy számot az usereknek, hogy mennyi játékpénzük van. Soha nem fogod tudni átváltani, garantálom.

A nem létező kriptopénzt nem fogják váltón listázni soha (gondolom ezt értetted tőzsdére kijutás alatt). Egyébként a kisebb váltókon "csak" fizetni kell a listázásért és kész. Nem 3 év, hanem 3 nap. Egy webshopot is pár nap összedobni, főleg a koronavírus óta, mióta otthon unatkozik a fél világ...

Én őszíntén meglepődtem, hogy ilyen gagyiságokat még elhisz valaki. Főleg az MNB figyelmeztetése után...
https://www.bitcoinbazis.hu/smart-crypto-note-magyar-nemzeti-bank-figyelmeztetesek/

(#20012) atee_13 válasza -Skylake- (#20009) üzenetére


atee_13
őstag

simán rátolnak egy levet vagy valamit a userre, gondolnám én, h add meg az adatokat vagy az igényelt kiutaláshoz kattints a linkre vagy hasonló

van az a mondás, h "ajándék lónak ne nézd a fogát" most majd az lesz "ajándék btc-nek ne nézd az útját" :DDD

(#20013) Heroes fan válasza mepet (#20011) üzenetére


Heroes fan
őstag

Már van Budapesten váltópont, meg pár helyen. Most 2 hét múlva lezárnak egy nagy sor fejlesztést. És ha már most szervezik a használható marketet, júniusban már benne lesz a menük között. A facebookon sikeres a tárgyak adás vétele CN-be fizetve.

(#20014) -Skylake- válasza Heroes fan (#20010) üzenetére


-Skylake-
addikt

Oké. Látom nem értjük egymást , úgyhogy felvázolnám az én nézőpontom. Tudod én mit látok ?

Egy weboldalt , amin van egy 800x800 kép amin telibe egy gyémánt van (ez már elég egyébként) , egy cégjegyzéket amiben látom, hogy a Victor Hugo utcában van bejegyezve ahol vannak lakások , egy hip-hop táncstúdió, egy horgászbolt és egy aldi (tehát ez egy lakás címe) , látom hogy 5 millió forint a jegyzett tőkéje ami pont azért ennyi, mert ennyi kellett hogy alapíthassanak egy Zrt.-t és látom, hogy 2018.12.31 az utolsó pénzügyi reportjuk. A tevékenységük egyébként egész pontosan : "Other information technology and computer service activites."
A cégnek 5 olyan jegyzett eseménye van, ami kockázat befolyásoló volt (1 év alatt , részletek lejjebb) , 2018 volt az utolsó év amikor bármilyen pénzügyi tevékenységről nyilatkozatot tettek. Mindezt úgy, hogy a céget 2017.12.22 alapították.

Győzködjük még egymást ennek az egésznek a komolyságáról, vagy kiegyezhetünk abban, hogy azért ennek nem így kéne kinéznie ? Én benne vagyok ha ezt folytatni akarod , de akkor kézzelfogható adatokkal dobálózz úgy mint én, ne azzal , hogy higgyük el hogy ebből vetted a gulfstream-et. Mert én speciel nem hiszem el.

------------------

Egyébként a jogi nyilatkozaton nehéz nem kifeszülni , óvatosan olvassátok.

"A Blockchain Solutions Zrt nem végez pénzügyi engedélyhez kötött tevékenységet, nem kezeli a felhasználók törvényes fizetőeszközeit (HUF, EUR), nem ígér és nem fizet hozamot, kamatot, nem hitelez és nem közvetít hitelt. A felhasználó kérésére közreműködik HUF és EUR Bitcoinra történő átváltásában."

[ Szerkesztve ]

"Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

(#20015) korcsi válasza Heroes fan (#20013) üzenetére


korcsi
veterán

Úristen, csak ebből ki ne maradjak! :)

referencia 5700(XT) plexi ARGB-s blokk eladó!

(#20016) Heroes fan válasza korcsi (#20015) üzenetére


Heroes fan
őstag

Most a héten volt is egy email ahol lehetett jelezni hol legyenek a váltópontok.

(#20017) varmi2 válasza Heroes fan (#20016) üzenetére


varmi2
nagyúr

Te nagyon bekajáltad ezt....

Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!

(#20018) Heroes fan válasza varmi2 (#20017) üzenetére


Heroes fan
őstag

Nem töltöttem ki mert későn vettem észre.

(#20019) Ferdzsoo válasza varmi2 (#20017) üzenetére


Ferdzsoo
addikt

De a legdurvább hogy minden itt olvasott dolog az Ignore mappába kerül nála... :D

[ Szerkesztve ]

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

(#20020) Heroes fan válasza -Skylake- (#20014) üzenetére


Heroes fan
őstag

A heti videó összefoglalókat láttad akkor gondolom 12-kei volt az utolsó, minden hétfőn vannak, csak az ünnepnapokon marad ki.

(#20021) -Skylake- válasza Heroes fan (#20020) üzenetére


-Skylake-
addikt

Nem azt nem. A cégjegyzéket láttam csak. :))Biztos nagyon jok a videók, de nem hiszem hogy annulálja amit írtam.

[ Szerkesztve ]

"Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

(#20022) mepet válasza Heroes fan (#20013) üzenetére


mepet
addikt

Ja már van váltópont, akkor én kiszedném azt az 57 bitcoint (ez most épp 1 milliárd forint) az ismerősöd helyében. Kíváncsi leszek sikerül-e neki! :N

Nem tűnt fel, hogy mennyire átlátszó kamuszövegek vannak a honlapon (-Skylake- jókat idézett, igazi piramisjátékos mohó gagyiságok :D ) Nem tűnt fel, hogy full gagyi a honlap, évek után is. Értem én, nem hiszed el a Magyar Nemzeti Banknak, hogy kamu. Nem hiszed el a magyar kriptó témájú weboldalaknak, hogy kamu. Nem hiszed el az összes fórumtársadnak sem.
Végülis időnként mindig akad valaki, aki szemben megy az autópályán, csak ritkán van jó vége...

(#20023) Heroes fan válasza -Skylake- (#20021) üzenetére


Heroes fan
őstag

Azok a hiteles infók amit oda felraknak, facebook csoporjukba is van hétköznap délbe egy bejelentkezés.

(#20024) -Skylake- válasza Heroes fan (#20023) üzenetére


-Skylake-
addikt

:DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD

Ok nyertél , szerintem csak a 21. madárra hajtasz mert 20nál elfogyott a család , eskü regelek neked egy tárcát a kutyám nevére :D

Kid , nagyon vakon vagy. De nagyon. Részemről itt le lett zárva.

"Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

(#20025) Heroes fan válasza mepet (#20022) üzenetére


Heroes fan
őstag

Ha az lenne akkor nem foglalkoznának vele, nem a több éves dolgokat kell nézni, hanem a jelent hogy mit csinálnak jelenleg a tőzsdére való kijutáshoz. Belinkeltem a heti híreket tessék megnézni, aztán ítélkezni.

(#20026) Heroes fan válasza -Skylake- (#20024) üzenetére


Heroes fan
őstag

Nem vagyok vak csak látom hogy van értelme és egy kis pénzt szerezni, ez a legkönnyebb bitkoinokat gyűjteni, és szépen levásárolni a webáruházában. Ott vannak emailben is küldik a konfikat fel lehet menni rájuk. Aki érti a lényeget az jól jár. Én is először 2019-ben ránéztem, olvastam róla azt láttam hogy egyhamar nem lesz változás benne, azt egésszen 21 január közepéig hanyagoltam is. Most hogy készülnek a tőzsdére meg mindenre szerintem ez a legjobb része. Ingyen van nem veszítünk vele semmit.

(#20027) pn4hvq válasza Heroes fan (#20026) üzenetére


pn4hvq
senior tag

Egy gyors kérdés: bitcoin (aminek jelenleg kb. 60e USD az értéke) nem ugyanaz, amit ti gyűjtögettek ezen a csodaoldalon, és bitkoinnak hívsz, ugye?

(#20028) Heroes fan válasza pn4hvq (#20027) üzenetére


Heroes fan
őstag

És mi van vele?,kiírják az árfolyamokat is mindig.

(#20029) mepet válasza Heroes fan (#20026) üzenetére


mepet
addikt

Basszus belenéztem a videóba, ezután szeretnék ítélkezni... Ez nem csak 100% átverés, hanem olyan gagyi MLM baromság, hogy nem is próbálkoznak valódi technikai dolgok bemutatásával, hanem megmutatja az MLM mentor, hogy "úgy tudod egyre jobban megvalósítani céljaidat, álmaidat, köszönöm a figyelmet" (a videó utolsó mondatát idéztem). :W

(#20030) varmi2 válasza Heroes fan (#20028) üzenetére


varmi2
nagyúr

Milyen árfolyamokat ha még nincs tőzsdén? :W

Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!

(#20031) Heroes fan válasza varmi2 (#20030) üzenetére


Heroes fan
őstag

Attól ott van, CN értéke is ott van kiírva amin facen megy a tárgyak eladása.
A feltételekbe kötelező kirakniuk minden az oldalon lévő árfolyamot amiket használnak.

[ Szerkesztve ]

(#20032) varmi2 válasza Heroes fan (#20031) üzenetére


varmi2
nagyúr

Oké, én befejeztem. :W :W

Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!

(#20033) Heroes fan válasza varmi2 (#20032) üzenetére


Heroes fan
őstag

Jó munkához idő kell, az idén mindent befejeznek ami létfontosságú. 2 hét múlva is jönnek változások.

(#20034) koxx válasza varmi2 (#20032) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Tökéletes volt zárópostnak. Nem szeretnénk teret adni ennek az agymosó mlm hülyeségnek.

(#20038) Sátán44


Sátán44
addikt

Valakinek van infója, hogy miért zuhant be a BTC?

Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)

(#20039) #49155328 válasza Sátán44 (#20038) üzenetére


#49155328
törölt tag

Shopping days van, azért. ;]

200 milliárd dollárt realizáltak. ;)
Meg kihullottak a gyenge kezüek is.

[ Szerkesztve ]

(#20040) korcsi válasza #49155328 (#20039) üzenetére


korcsi
veterán

Most HODL vagy shopping day? ;)

A 200 milliárd dollár adat honnan ered?

[ Szerkesztve ]

referencia 5700(XT) plexi ARGB-s blokk eladó!

(#20041) KMT válasza Sátán44 (#20038) üzenetére


KMT
addikt

* "minden" kripto

Nézzük a jó oldalát, gyorsan visszapattant egy szintig. :DDD

(#20042) emvy válasza Sátán44 (#20038) üzenetére


emvy
nagyúr

[link]

According to a BTC.com screenshotshared by Wu Blockchain, the hash rate of several major bitcoin mining pools has dropped significantly. As of yesterday, Antpool’s hash rate had crashed by 24.5% in a 24-hour period, Binance Pool by 20%, BTC.com by 18.9% and Poolin by 33%.

Kinaban lekapcsoltak par mining farmot egy idore.

[ Szerkesztve ]

while (!sleep) sheep++;

(#20043) emvy válasza korcsi (#20040) üzenetére


emvy
nagyúr

Azt gondolja, hogy a market cap valtozasa az megegyezik azzal, amennyi penzt 'realizaltak'. Ez ordas marhasag persze.

while (!sleep) sheep++;

(#20044) Ferdzsoo válasza emvy (#20042) üzenetére


Ferdzsoo
addikt

Nem csak mining farmokat kapcsoltak le. És a BTC-nek semmi köze nem volt az egészhez.

[ Szerkesztve ]

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

(#20045) emvy válasza Ferdzsoo (#20044) üzenetére


emvy
nagyúr

Persze, általános blackoutok voltak. Nem azt írtam, hogy a BTC miatt.

while (!sleep) sheep++;

(#20046) #49155328 válasza korcsi (#20040) üzenetére


#49155328
törölt tag

Innen : https://www.coingecko.com/hu/global_charts

Hát ami megvan azt nyilván tartod és ha van miből akkor vásárolsz hozzá.
Legalább is én így teszek. :K

(#20047) korcsi


korcsi
veterán

És azért mert csökken a hash rate azért csökken az árfolyam?

FPStunker: és ezzel meg is teremted a HODL létjogosultságát...

A grafikonodra:
Képzeljük el, hogy senki nem akar venni BTC-t, mert mondjuk van jobb befektetési forma, stb (mindegy, elméleti a kérdés), te el akarsz adni, de csak 5 dollárért találsz vevőt, ez esetben az üzlet létrejötte után a piaci kapitalizáció 1000-ére esik össze, pedig csak öt dollárt realizáltál.

[ Szerkesztve ]

referencia 5700(XT) plexi ARGB-s blokk eladó!

(#20048) #49155328 válasza emvy (#20045) üzenetére


#49155328
törölt tag

(#20049) korcsi válasza #49155328 (#20048) üzenetére


korcsi
veterán

Itt nincs szó a szénbányák balesetéről meg hashrate-ről.
A likvidált pozíciók már következmény, nyilván ha nem kezd esni az árfolyam megmaradtak volna a long állások, nem?

referencia 5700(XT) plexi ARGB-s blokk eladó!

(#20050) KisTücsök


KisTücsök
addikt

Nincs olyan kereskedő oldal, ahol paypalról közvetlenül lehet kitenni pénzt? Coinbase nem támogatja, bár azt amúgy is mellőzném a jövőben. De ahogy látom Kraken sem, Binance sem. Vagy valahogy megkerülni úgy, hogy számlára ne kelljen előtte kiutalnom, majd kártyát használnom?

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Bitcoin topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.