Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Bitcoin topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8001) _SPD_ válasza Chal (#7998) üzenetére


_SPD_
tag

vagy kevés a volt, akkor is sok a hw

(#8002) _SPD_ válasza _SPD_ (#8001) üzenetére


_SPD_
tag

vagymi áram vagymi :))

(#8003) #24650752


#24650752
törölt tag

Amennyi témához nem illő hozzászólás született ebben a topikban, hadd férjen bele ennyi részemről is... No, meg mert annyira matekozós kedvében van most a társaság. :)

(#8002) _SPD_: egyezzünk ki a feszültségben. :) Attól is lehet több HW, de inkább én is a melegebb napok miatti dologra hajlok. Nálam is több a hardverhiba, hiába vannak a gépek hűvös helyen, pedig ezeket nem gagyi tápok hajtják és a feszültségingadozás is ki van zárva. Főleg a TechnoBiteken és a BitBurnereken látni. 3 darab 25 gigás TechnoBit pont van itthon mélyteszten, és azokon pláne észrevehető a tuning miatt.

[ Szerkesztve ]

(#8004) _SPD_ válasza #24650752 (#8003) üzenetére


_SPD_
tag

Rendben :) Tegnap este már kicsit azt se tudtam hol vagyok.

Nagyon érdekes ez, mert kiváncsiságból tegnap este elindítottam soloban. Mostanáig 3% a HW.
Előtte 24h-t ment poolban 20x ennyi share-al és 0,2% volt.

[ Szerkesztve ]

(#8005) MarkusDevil válasza htc07 (#8000) üzenetére


MarkusDevil
csendes tag

Egy terméket előállítani (megtermelni), mindig sokkal olcsóbb lesz mint azt készen megvenni. Ezt sok ezer éve jól működő gazdasági modellek bizonyítják. Adott mennyiségben venni, vagy ugyanannyi befektetéssel korlátlan mennyiségben gyártani?

Az utóbbi mindig jobb befektetés annak aki ezzel akar foglalkozni, mert nem függ az árfolyamtól, és a termelés folyamatos, még ha nem is nagy mértékű. Nem mindegy, hogy 35 Euróért
X mennyiségű BTC van, vagy folyamatosan növekvő mennyiségű BTC lesz.

Azt kijelenteni, hogy a 2 módszer közül bármelyikkel anyagi hasznot lehet produkálni eléggé veszelyes, mivel nem ismert egy olyan számítási képlet sem ami ezt egyértelműen bizonyítaná.

Nem mondom azt , hogy a pénzrendszer hibátlan, vagy jól működik, de jobban átlátható, kiszámíthatóbb, stabilabb mint bármi olyan fizetési rendszer ami csak bonyolult feltétezésekre alapuló képletekkel is épp hogy csak megtippelhető.... Ha az egyik fél nyer az üzleten akkor ezt azt jelenti, hogy a másik fél ugyanannyit veszít rajta.

Viszont BTC-vel sokan csak azért foglalkoznak mert pénzbeli hasznot várnak (mármint anélkül, hogy dolgoznának), ami eleve megkérdőjelezi ennek a BTC rendszernek a létjogosultságát, ennyi erővel valutázni is jobb, bankszámlámról-bankszámlámra utalással. Nem biztos, hogy hasznom lesz, de nincsenek feltételes nehezen megtippelhető kockázatok, és biztonságban marad az amiért keményen megdolgoztam például az elmúlt sok években.

"Az ördög nem alszik, legalábbis nem akárkivel."

(#8006) Reggie0 válasza MarkusDevil (#8005) üzenetére


Reggie0
félisten

Kis riziko kis haszon, nagy riziko nagy haszon. Tomoren kb. ennyi. Engem kozepes kockazatu befektetesek alatt mar nem is erdekel kb. semmi.

[ Szerkesztve ]

(#8007) MarkusDevil válasza Reggie0 (#8006) üzenetére


MarkusDevil
csendes tag

Így van, ezzel egyetértek maximálisan. Csak nem tartom jónak ha valaki olyan befektetési tanácsot ad, amit matematikailag nem tud bebizonyítani.

Ha 1.00 BTC van senki nem tudja azt nekem most kiszámolni, hogy 7 nap múlva (vagy 27 nap mulva) a Kraken oldalon beváltva, 3 napra befagyasztott tranzakció után mennyi USD kapok ez csak egy egyszerű példa.

[ Szerkesztve ]

"Az ördög nem alszik, legalábbis nem akárkivel."

(#8008) Reggie0 válasza MarkusDevil (#8007) üzenetére


Reggie0
félisten

Olyan befektetesi tanacs nincsen, amit korrekten ala lehet tamasztani matematikailag, mert mindegyik esetben a multbeli tendencia alapjan kell a jovot megjosolni. Most mit kezdjen az a tanacsado, aki bankbetet javasolt azt jott ciprus, es huss eltunt a megtakaritas...

(#8009) brd válasza MarkusDevil (#8007) üzenetére


brd
nagyúr

Csak nem tartom jónak ha valaki olyan befektetési tanácsot ad, amit matematikailag nem tud bebizonyítani.

Van ilyen bizonyítható befektetés? Muti'! Adom a pénzt, és a nyereséget felezzük egymás közt, esküszöm.

The only real valuable thing is intuition.

(#8010) MarkusDevil válasza brd (#8009) üzenetére


MarkusDevil
csendes tag

Jó igaz, én sem tudok, (DE) nem ajánlok olyat aminek magas kockázata van teljesen átláthatatlan, és nem mondom azt , hogy ez biztosan meg fogja érni, erre gondoltam. Es nem rosszindulatból beszélek hanem mert sokan idetévedhetnek, azt gondolva , hogy na ez a tutti befektetés aztán meg cumiznak.

[ Szerkesztve ]

"Az ördög nem alszik, legalábbis nem akárkivel."

(#8011) almafa42 válasza MarkusDevil (#8010) üzenetére


almafa42
aktív tag

Rizikós befektetésbe mindenki a saját rizikó-toleranciájához mérten fektessen be. Pénzben és időben is. Nincs univerzális tanács, se egyértelmű képlet.

Mellesleg nem kell képlet ennél sokkal kevésbé kockázatos befektetésekhez sem. Ha csak a részvényeknél maradunk: egy A kategóriás részvény volatilitása a töredéke a BTC-ének, mégis külön elemző csapatok vannak nagyobb cégeknél, akik próbálják belőni egy vállalat tényleges értékét a különböző fundamentumok, technikai elemzések, és még millió saját tervezésű modell alapján. Aztán belevásárolnak abba, ami szerintük alulértékelt, és megfelelő tranzakciószám után várhatóan pluszban jönnek ki. Várhatóan. De ez millió faktoron múlik, amit elég bonyolult lenne egy egyenletbe sűríteni.

De tessék, itt egy egyszerűen érthető képlet:

Most X az árfolyam. Ha 50% lenne az esélye annak, hogy megduplázódik az árfolyam, és 50% az esélye annak, hogy szinte 0-ra összedől, akkor ez egy nullszaldós befektetés (tételezzük föl, hogy az időhorizont elég tág ahhoz, hogy a fent meghatározott két érték egyikét elérje - ez a volatilitás miatt elég valószínű, hogy max 1-2 éven belül megtörténik). Na most szerintem inkább így néz ki: max 15%, hogy bedől, max 20%, hogy csökken szép lassan, 20%, hogy ezen a környéken marad, 30%, hogy visszamászik oda ahol már volt, 10% a 2-3-4szeres növekedés, 5% a nagyságrendbeli növekedés.

Ebből lehet egy képletet csinálni. De ez az én saját gondolatmenetem alapján készült verzió, ami igencsak EV+. Ennek ellenére lehet, hogy bukta lesz.

Ha lenne egy általános képlet, amit a piac használna, akkor a BTC-t úgy árazná be a piac, hogy a képlet alapján az EV minimálisan legyen csak pozitív - pont annyira, hogy volatilitásból fakadó rizikót kompenzálja. Ahol egyértelmű a képlet, ott egyértelműen alacsonyak a hozamok is - lásd állampapír.

Remélem érthető amit írtam :D

(#8012) MarkusDevil válasza almafa42 (#8011) üzenetére


MarkusDevil
csendes tag

Ez így sokkal korrektebb megközelítés. Szerintem is. :K :R További szép napot mindenkinek.

[ Szerkesztve ]

"Az ördög nem alszik, legalábbis nem akárkivel."

(#8013) mepet


mepet
addikt

A legegyszerűbb, ha a cryptocoinok és/vagy bányászcuccok vásárlását nem befektetésnek, hanem spekulációnak nevezzük.

(#8014) Kozmonauta válasza almafa42 (#8011) üzenetére


Kozmonauta
tag

Amíg nem jönnek rá hogyan lehet a bitcoin-t hamisítani addig csak idő kérdése hogy világ pénzzé váljék!
A legjobb benne hogy lehetetlen vele hitelezni mert korlátozott mértékben áll rendelkezésre! :C :R

A HÁBORÚ: BÉKE A SZABADSÁG: SZOLGASÁG A TUDATLANSÁG: ERŐ

(#8015) Reggie0 válasza Kozmonauta (#8014) üzenetére


Reggie0
félisten

De lehet vele hitelezni.

(#8016) csaba951 válasza MarkusDevil (#8007) üzenetére


csaba951
veterán

Ugye emlékszel még arra, hogy alig pár nappal ezelőtt terveztél egy gépet összerakni, aminek a dedikált VGA-jával BTC bányászatot terveztél. SZVSZ amíg ilyen ötleteid vannak, addig nem kellene elvárnod a többiektől egy ilyen szuper képletet! Lásd: "Csak nem tartom jónak ha valaki olyan befektetési tanácsot ad, amit matematikailag nem tud bebizonyítani." :))

(#8017) csaba951 válasza Kozmonauta (#8014) üzenetére


csaba951
veterán

>A legjobb benne hogy lehetetlen vele hitelezni mert korlátozott
>mértékben áll rendelkezésre!

Ez butaság! Simán lehet benne kölcsön adni, sőt ezért még akár kamatot is lehet kérni!

1) A nagy különbség abban van, hogy a BTC világban a pénz kint van az embereknél. Ha egy hitelintézet kezdeni akar vele valamit, akkor rá kell vennie az embereket, hogy adják neki oda a pénzünket, hogy legyen miből hiteleznie. A valódi világban a hitelintézetek sokkal kevésbé vannak kiszolgáltatva a befektetőknek, így nem is annyira törik magukat, hogy az emberek pont náluk helyezzék el a pénzüket.

2) Maximum annyi hitelt tud nyújtani a hitelintézet, amennyi BTC-t elhelyeztek nála a befektetők. A valódi világban 2%-3% körül van a kötelező tartalékráta. Vagyis ott 100 Ft kihelyezéséhez elég ha 2-3 Ft van a hitelintézetben. És ez így teljesen törvényes. :(

[ Szerkesztve ]

(#8018) MarkusDevil válasza csaba951 (#8016) üzenetére


MarkusDevil
csendes tag

Ha visszanézed "a számítógépet mindenképpen összerakom."

Az, hogy fogom-e erre vagy másra használni, az szerintem nem lényeges. Persze az ember néha elgondolkodik, ha olyan dolgot hall vagy lát amit nem ismer. Közben több helyen is olvastam ebben a témakörben is, de továbbra sem értek ehhez.

Szerintem valamit félreolvastál, méghozzá nem kicsit, de nekem mindegy. :)

"Az ördög nem alszik, legalábbis nem akárkivel."

(#8019) csaba951 válasza MarkusDevil (#8018) üzenetére


csaba951
veterán

Mint gondos befektető, nyilván előre végeztél megtérülési számolást, és neked ezek szerint az jött ki -matematikailag bizonyítva!- hogy most megéri dedikált VGA-val BTC-t bányászni. :N

(#8020) schawo válasza csaba951 (#8017) üzenetére


schawo
titán

A valódi világban 2%-3% körül van a kötelező tartalékráta.
Volt. De azóta volt egy bankválság. Az új irányelvek sokkal magasabb tartalékrátát írnak elő.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#8021) MarkusDevil válasza csaba951 (#8019) üzenetére


MarkusDevil
csendes tag

Megkérdeztem, kikértem a tapasztalt bányászok véleményét egy esetleges Vga-val történő bányászásról, úgy, hogy semmit nem tudtam a BTC röl. Csak véletlen keveredtem ide. Most már tudom, hogy nem nagyon éri meg mert sokan ezt mondjak, és nem csak itt.

Nem szándékoztam ebbe pluszt befektetni, semmilyen módon. De ha valaki azt mondja, hogy "biztosan megéri" vagy "biztosan meg fogja érni" akkor mutassa meg, hogy ezt a kijelentést mire alapozza. Szerintem ez minimális elvárás. Vagy ha nem akkor mondja az "úgy gondolom talán meg fogja érni".

"Az ördög nem alszik, legalábbis nem akárkivel."

(#8022) csaba951 válasza schawo (#8020) üzenetére


csaba951
veterán

Jó, teljesen igazad van! Most olyan 5%-6% lehet. :B

(#8023) mepet


mepet
addikt

Hitelezés?
bitfinex.com - itt tudsz kölcsönözni és kölcsönadni BTC-t kamat fejében, tetszőleges lejárati idővel.

(#8024) htc07 válasza MarkusDevil (#8021) üzenetére


htc07
addikt

Ha biztosan megérné, szerintem itt mindenki (még nagyobb) adósságba verné magát.

Olyan hogy biztos, nincs, leszámítva ugye azokat a tényeket, amiket a jövőből érkezett emberek közölnek.

[ Szerkesztve ]

(#8025) brd válasza htc07 (#8024) üzenetére


brd
nagyúr

Olyan hogy biztos, nincs, leszámítva ugye azokat a tényeket, amiket a jövőből érkezett emberek közölnek.

No' és ott is fontos lenne, hogy viszonylag szűk körrel közöljék. ;) Persze túl azon, hogy ilyen jövőből származó információ közlése egyáltalán lehetséges-e.

The only real valuable thing is intuition.

(#8026) Centre válasza csaba951 (#8017) üzenetére


Centre
aktív tag

2) Maximum annyi hitelt tud nyújtani a hitelintézet, amennyi BTC-t elhelyeztek nála a befektetők.

Keversz valamit, a hitelbankok sem tudnak több pénzt odaadni mint amennyijük van. A multiplikátor onnan ered, hogy a pénz annál is van, aki betette és annál is, aki felvette.

[ Szerkesztve ]

(#8027) Centre válasza MarkusDevil (#8005) üzenetére


Centre
aktív tag

"Egy terméket előállítani (megtermelni), mindig sokkal olcsóbb lesz mint azt készen megvenni. Ezt sok ezer éve jól működő gazdasági modellek bizonyítják. Adott mennyiségben venni, vagy ugyanannyi befektetéssel korlátlan mennyiségben gyártani? "

hehe.

(#8028) schawo válasza Centre (#8026) üzenetére


schawo
titán

Ez így van. Viszont amit a bankok kihelyeznek hitelként az effektíve betétként megint visszajön a bankrendszerbe (akár néhány kereskedelmi ügylet után, akár közvetlenül), tehát újra ki lehet hitelezni. És újra és újra.

És ez BTC-vel is működik.

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#8029) Centre válasza schawo (#8028) üzenetére


Centre
aktív tag

Igen, sőt, mivel a hagyományos bankrendszerben egyre dúrvább követelményeket írnak elő (helló Bázel) a bitcoin a maga teljesen auditálatlan, zabolátlan jellege miatt még melegágya is lehetne a csalóknak.

(#8030) schawo válasza Centre (#8029) üzenetére


schawo
titán

Azzal az 'apró' különbséggel, hogy a BTC-nél a felhasználó a pénzforgalom céljából nincs rászorulva bankrendszerre. A saját wallet önmagában működőképes, a BTC-hitel sokkal kisebb mértékben kerülne vissza a banki körforgásba.

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#8031) #24650752


#24650752
törölt tag

Akinek van vagy volt már dolga HEX8A1 260-as, Coincraftos TechnoBittel, ahhoz az lenne a kérdésem, hogy ott is csontra fagy ez a nyavalyás és viszi a rendszert is? Nálam kb. egy óra után beáll, mint Dobó Kata a reklámban, de olyan szinten, hogy a Linuxos VM-(Windows)környezetet rántja magával, natív Windowsnál kékhalál 0x000000FE hibakóddal, de még a módosított routert sem lehet elérni böngészőből, ha arra van kötve a drága.

Találkozott már valaki ilyennel, vagy teljesen egyedi hibába futottam?

(#8032) Razenhell


Razenhell
tag

Sziasztok!

Én új hús vagyok ebben a témában, két helyről akarok majd bányászni, avagy kipróbálni ezt a dolgot. Egyik helyről 600-650 kh/s, másik helyről 300kh/s. Az írottak alapján áramot alig fogja visszahozni, de mégis milyen poolról érdemes elkezdeni? Lehet csatlakozni meghívó alapján más pool-okhoz? Ja még valami, lehet e olyat hogy külön helyről is megy a bányászat ugyanazzal az "accountal"?
Így videokártyás bányászattal nem fogok világ váltani, de azért valami hasznot láttok ti ebben? :)

Előre köszönettel, egy lelkes "bányásztanonc"

(#8033) #24650752 válasza Razenhell (#8032) üzenetére


#24650752
törölt tag

Bitcoinba én ekkora számokat nem ölnék már. :D Sőt, nagyon az alternatív coinok sem partnerei ennek a kapacitásnak, főleg, ha a villany számodra nem ingyé' van.

Két társulatról tudok érdemben nyilatkozni: Slush jó volt, amíg át nem ugrotta a többi és a GHash.IO, ahol már régebb óta vagyok és elvagyok... Slush-t nem akarom így utólag nagyon lehúzni, de ott tróger is volt a support. Nem tudom, hogy az ürge írt-e vissza az üzeneteimre, vagy tényleg van rá egy külön csapata ahogy állítja, de a végén már vissza se írtak és akkor hoztam el tőlük az összes GH-em.
Utóbbi társulatnál van referral program, vannak promo linkek, de még nem vettem igénybe...
S lehet két külön helyről (két külön gépről, két külön IP-ről) egyazon fiók, sőt, egyazon bedolgozó alatt is bányászni, de én javaslom, legalább a bedolgozók legyenek külön regisztráltak az esetleges hibakeresés könnyebbsége miatt. Már ha belekezdesz egyáltalán, de mondom, én már nem tenném. -> [link]

[ Szerkesztve ]

(#8034) GuMipOkE


GuMipOkE
aktív tag

(#8035) Razenhell válasza GuMipOkE (#8034) üzenetére


Razenhell
tag

Köszönöm a gyors választ/segítséged, 1-2hónapig járatom a dolgokat, aztán meglátom hogy alakulnak az árfolyamok. Az is lehet hogy csak szimplán veszek pár btc-t és később eladom, ha ugy alakul. Amire nincs sok esély... hogy jól kijövök belőle, de aki nem mer az nem nyer.

(#8036) Overlocker válasza GuMipOkE (#8034) üzenetére


Overlocker
veterán

Kíváncsi leszek mi lesz ennek a vége..

(#8037) schawo válasza GuMipOkE (#8034) üzenetére


schawo
titán

Igen, gondoltam én is erre, hogy hamarosan valaki úgyis átnézni a blockchaint, és akkor kiderül az igazság, de erre azért nem számítottam. Tehát mt.goxnál egész biztosan hazudtak. Magyarul egy az egyben megpattantak a pénzzel. Szép.

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#8038) Kozmonauta


Kozmonauta
tag

Kíváncsi vagyok a japánok kiszedik-e belőle? Apropó hogy hat ez majd az árfolyamra?

A HÁBORÚ: BÉKE A SZABADSÁG: SZOLGASÁG A TUDATLANSÁG: ERŐ

(#8039) _SPD_ válasza Kozmonauta (#8038) üzenetére


_SPD_
tag

egyértelműen pozitív a hír.... szerintem... esni nem nagyon kéne neki erre a hírre

(#8040) vismaior04 válasza schawo (#8037) üzenetére


vismaior04
tag

Az hogy hazudnak, az nem lehet kérdés. Folyamatosan és megállás nélkül, már hónapok óta.
Ettől függetlenül ez a kutatás sajnos nem bizonyítja konklúzívan, hogy nem loptak el tőlük egy nagy rakás coint. Idővel szép lassan derülnek ki a dolgok, de azért nem olyan egyszerű ez a dolog, hogy valakinek át kell fésülnie blockchaint oszt annyi.

Az árfolyamról: ha gox bejelenti, hogy elkezdik visszafizetni a coinokat, be fog esni az árfolyam, mert egy csomó ember megelőző jelleggel el fog adni (köztük én is). Majd újra be fog esni amikor valóban elkezdenek kifizetni, mert egy nagy rakás "új" coin kerül majd forgalomba. Ami nem lenne baj, csak kiszámíthatóan be fog ütni a pánik, mint mindig.

Ez a rövid táv persze, hosszabb távon elméletileg nem lenne negatív hatással a piacra a goxcoinok újra forgalomba kerülése. De ki tudja, a bitcoin tőzsde eleve nem szívproblémákkal küzdő nyugdíjasoknak való, bármi megtörténhet. :)

(#8041) csaba951


csaba951
veterán

(#8042) _SPD_ válasza csaba951 (#8041) üzenetére


_SPD_
tag

ennek vége..... a két legnagyobb piac.... gyártani se lesz értelme kínában a minereket, mert nem lesz hol eladni nemhogy a minert, de a coint se...

(#8043) Overlocker


Overlocker
veterán

jajj :DDD

(#8044) jocomen


jocomen
aktív tag

Hogy is van most ez az anonimitással, ha USA-ban visszamenőleg kell adatokat szolgáltatni és az adót megfizetni?
És vajon egy nem hivatalosan végzett tevékenységnél le lehet-e írni a költségeket? :O
Vagy az adót a (költségek levonása nélküli) teljes BTC tulajdon után kell megfizetni?
És melyik árfolyam szerint?

Pl valaki 2013-ban 70$ befektelési & üzemeltetési költséggel kibányászott annyi BTC-t, ami az év utolsó napján 100$-t ért, akkor a 28% adót csak a 30$ nyereség után kell-e megfizetni, vagy a teljes 100 USD után?
És mi van, ha ez a 100$ értékű BTC 2014-ben 20$-ra értéktelenedik?
Mi lesz a befizetett adóval?

(#8045) Kozmonauta válasza _SPD_ (#8042) üzenetére


Kozmonauta
tag

Szóval szerinted a kínában gyártott holmikat nem lesz értelme eladni a világ többi részén? :U :C

A HÁBORÚ: BÉKE A SZABADSÁG: SZOLGASÁG A TUDATLANSÁG: ERŐ

(#8046) _SPD_ válasza Kozmonauta (#8045) üzenetére


_SPD_
tag

Nem, de ha elértéktelenedik, vagy hát szemmel láthatóan ez a cél... értelme se lesz gyártani, mert bányászni se fog senki. A bitcoin tart életben például rengeteg gagyicoint... ezt se felejtsétek el.

Én úgy látom hogy a GOX-os fiúk is nem véletlenül "ugrottak" ki ebből a történetből.. sajnos több irányból támadják a Bitcoint, és már politikai téren is. Legalábbis én ezt érzem az elmúlt pár hét történéseiből...

(#8047) Kozmonauta válasza _SPD_ (#8046) üzenetére


Kozmonauta
tag

A bitcoin simán túl fogja élni ezeket a támadásokat, és pont emiatt fogemelkedni az árfolyam és az elterjedtsége! :)

A HÁBORÚ: BÉKE A SZABADSÁG: SZOLGASÁG A TUDATLANSÁG: ERŐ

(#8048) _SPD_ válasza Kozmonauta (#8047) üzenetére


_SPD_
tag

Ki fog derülni... de ha kínában betiltják, amire van esély, és amerikában megszabályozzák mint állat, ami meg már folyamatban van + lelép még egy két goxhoz hasonló cég (akikkel még a mai napig nem tudnak mit kezdeni) akkor itt nem emelkedés lesz..

de kiderül pár hónap múlva

(#8049) butch3r


butch3r
senior tag

Mi tortent tegnap ota, hogy megint lejebb ment 50$al?

(#8050) _SPD_ válasza butch3r (#8049) üzenetére


_SPD_
tag

Senki nem tudja mi lesz kínában és egész pontosan amerikában. Allias bizonytalan a helyzet :))

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Bitcoin topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.