Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én így látatlanban két dologgal kezdeném.
1./ Megnézni, hogy melyik BIOS verzió van az alaplapon, mert csak az idén, már két új BIOS verziót adott ki az Asus, amelyek pont a DDR5-ös memóriák támogatását szolgálta, az utolsó, a 1645-ös verziót március 19-én. Viszont, ha már úgyis BIOS-t kell frissíteni, akkor én már a legutolsót raknám fel, az áprilisi kiadású 1656-ot, ez amúgy is tartalmazza a korábbi verziókat.
2./ Azt írtad, hogy manuálisan állítottad be a RAM órajelét. Ebből nekem nem derült ki, hogy rögtön az XMP profilt aktivizáltad e, vagy valami mást mókoltál.
Elsőre mindenkép, az XMP profil beállítással kezdeném, akár az XMP I, vagy az XMP II profilok valamelyikével, és úgy nézni, hogy mi a helyzet.
Még annyi megjegyzést, ha mégis a legutosó BIOS verzió van fent, és már pár dolgot állítottal a default beállításokhoz képest, akkor állítsd vissza a BIOS-t újra defaultra, és utána próbáld meg az XMP profilt belőni. Ha így már nem lesz gond, utána lehet újra beállítani a korábbi dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bittorrent topik
- Anime filmek és sorozatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Arc Raiders
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR5 5600MHz - Új, bontatlan - Eladó!
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16GB DDR4 RAM modulok 3600Mhz több darab // Számla // Garancia //
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256GB használt karcmentes 100% akku (13 ciklus) garancia 2027.02.18.
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest